Selamun aleykum arkadaşlar.uzatmadan konuya giricem.yaşım 31.3 yıllık evliyim eşimi de cok seviyorum . ozel bi buroda calışıyorum buroda ortalama 4-5 kişi oluyoruz.3.5 ay once patronumla eşimi aldattım.sadece ikimiz vardık ve bir an şeytana uydum.patronum bekar ve cok ilgili bir adamdı bana karşı hep.bunun hep farkındaydım.o gun kimsede olmadığı icin nefsime yenik duştum.ama aylardır cok pişmanım.ne yemek yiyorum doğru durust ne uyku uyuyabiliyorum.lutfen kınamayın zaten durumum kotu hayattan zevk bile alamıyorum artık.kimseyle de derdimi paylaşamıyorum.şu saat oldu gozume uyku girmiyor.eşim icerde uyuyor.ben napıcam bu boyle devam etmiyor.eşimin yanında bile gozlerim doluyor aklıma geldikce.zamanı geri alabilme şansım olsaydı diye hep kendi kendime duşunuyorum.
Boşan demeyin lutfen ben eşime aşığım onsuz yaşayamam.soylersem de o boşanır benden.bu olaydan sonra patronum iki kez daha ilişki teklif etti ama kabul etmedim .hata olduğunu pişman olduğumu soyledim.o işyerinden ayrılamıyorum.
ayrılma imkanım olsa bir dk bile duşunmem .patronumu gormek de acı veriyor,o iş yerinde bulunmak yaptığım şey aklıma geliyor surekli kafayı yemek uzereyim nolur bir akıl verin