Merhaba fikirlerinizi paylasırsanız seviniriz. Ablam hamileyken bosandı. Eşi evliyken direkt dovmese de hırpalarmış. ( sac cekme, boğazı tutma, tokat- tekme atmaya yeltenme vs). Hamileyken de bir tartısmada “eve bir sey almam seni ac bırakırım, oldururum” gibi sacma sapan tehditleri uzerine ayrıldı koruma kararları filan kotu bir bosanma sureci yasandı. Ablam doğum yaptığında karsı taraf gelmedi, eşe koruma kararı vardı ama aileden kimse de gelmedi, bir seye ihtiyacınız var mı diye sorulmadı. Nafakalar odenmedi. Cocuk doğdu 1 yasına geldi. 2 aydır nafaka gonderiliyor. Mahkeme 15 gunde bir kere 2 saat olmak uzere karsı tarafa cocukla iletişim icin hak vermiş. cocugun babası “ cocuga karsı bir sey hissetmiyorum ve velayet sende oldugu surece onu gormeyeceğim” dedi. Arada bir babaanne alıp goturuyor ama baba goruyor mu bilgimiz yok. Mahkemenin verdiği gun dışında istiyorlar bazen. Hicbir emekleri olmadıgı icin de vermek istemiyoruz. Sorum şu ki; hakimin verdiği gun dısında vermesek bebege ve karsı tarafa haksızlık etmiş olur muyuz.Siz olsanız nasıl bir tutum sergilerdiniz fikirlerinizi paylasırsanız seviniriz
Ek olarak buraya yazmak istedim. Babaanne binanın onunde bekleyip, cocugu bir aracı ile alıyor. Aracıyı yıllardır tanıyoruz. O sebeple guvensizlik sorunu olmadan verdik
Guncelleme 13. Sayfa.