Merhabalar kızlar. Benim derdim ailemle. Biliyorsunuz turkiye olarak zor bi surecten geciyoruz..ben 4 aylik hamileyim. Gecen hafta kiz kardeşim kadinsal kucuk bir operasyon gecirdi anneme "ben hastaneye gelmesem mi cunku her yer mikrop kaynıyor hastaneden eve gelsin gelirim " dedim cunku gercekten korkuyordum hem oglum var 4 yaşında ben hamileyim velhasil bu kavga dondu nasil gelmessin vs kiz kardesim benimle kavga etti. Neyse ameliyat oldu gercekten aklim kaldigi icin evden hastaneye kadar yuruyerek gittim sirf toplu taşıma kullanmamak icin 5 saati hastanede gecirdim oglumla esimin yukari cikmasina musade etmedim 5 saat aşağıda kaldilar. Ameliyat oldu eve geldim . Hastaneden bir gun taburcu olup anneme gitti yine kıyamadım 4 gun boyunca beraber kaldim onunla. ( bu arada kendisi baska memelekette gelin ameliyat icin geldi bizim sehre ) ama 4 gun boyunca yemin ederim atak geciriyordum su virus zikkimindan dolayindan. Hatta eve gececektim kiz kardesim musade etmedi kal burda dedi yine kiramadim. Neyse eve dondu 4. Gunun sonunda bende eve geldim. Dun erkek kardesim beni aradi abla evdeysen sana geliyorum diye bende dedim ki ablacim niye sokakta dolaşıyorsun dolmusa otobuse binme eve don bak her yer tehlikeli annemi aradim dedim anne bak yanlis anlama ara cocuk eve gelsin her yer tehlikeli. Bugun de beni goruntulu aradi dedi iste cok zoruma gitmiş sen kardeşini kabul etmemissin bize bisey olsa demekki bu cocuklarin vay haline ... cok sinirlendim o kadar kotu zamanlarda hep ben kostum ben yaptim kiramadim kimseyi annemler zaten hic birseyi ciddiye almıyor onlarin dusunmsi gereken yerde ben duşunuyorum herseyi dayanamadim ağladım. Beni boyle biliyorsanız aramayin bidaha yeter artık dedim kapattım sabahtan beri agliyorum bu hamile halimle