Merhaba hanımlar.
Ben 9 yıl once eşimle tanışıp severek evlendim. Cok cok iyi biriydi. Durust merhametli bana değer veren biri. İşte bunlardan dolayı cok sevdim. Evlenmeye karar verdiğimizde ben 22 o 21 yaşındaydı. İkimizde devlet memuruyuz. Tanıştıktan kısa bir sure sonra nişan yaptık1 yıl sonrada duğun.
Hicbir talebim olmadı maddi anlamda ondan ama hic. Tek bir yuzukle evlendim diyebilirim.
Evlilik ne kadar guzelmiş dediğim gunler başlamıştı.6 ay sonra hamile olduğumu oğrendim cok mutlu olduk. Daha sonra onun işi cok uzak olduğundan bir arac aldık. Kendimden vazgecmeye başladığım ilk hamle buydu işte. Ben dolmuşla gidip gelirken o aracla gidip geliyordu!
Maddi sıkıntıya duştuk dupun borcları araba taksidi derken. Ben hemen lojmana başvurdum kurumumdan ve cıktı. Oraya gecip rahatladık. Artık elimizde guzel paramız kalıyordu.
Bebeğimiz doğdu bir sarsıldık cok zor geldi cocuk bakmak ama hemen toparladık. O polis memuru ve cok yoğun calışıyordu. Borclar olduğu icin ben de bebeğim 4,5 aylıkken işe başladım. Bebeğime annem baktı. Durumumuz iyi ya ben iş iş kurmak istiyorum en buyuk hayalim buydu falan demeye başladı.
Cok seviyorum ya ona da tamam dedim ama şartım vardı evini aileni ihmal etmeyeceksin dedim. Tamam dedi. Sen işteysen ben kurduğum işte olacağım.
Polis olduğu icin gece polislik yapıyordu geceden cıkıp ek işine gidiyordu. Ek işi hayvan ciftliğiydi. Abisiyle kurdu. Ama artık doğru duzgun eve gelmiyordu. Ben de soylenmeler başladı. Cunku artık evin tum yuku bendeydi. Alışveriş yemek cocuk işe git gel. O hep işte geri kalan zamanda uykuda.
Bu arada ilk yıl para getirisi olmadı hic 2. Yılda,3. Yılda,4.yılda. Ben soylendikce o kurulum aşaması diye beni kandırmış.
O ciftlikten abisi evlendi ev yaptı evi gecindi bize hic koca hic!( bu arada biz abisinden once evlenşyoruzudiye davetiyemize takısızdır yazdırmışlardı. Cok seviyorum ya ona satamam demiştim)
4. Yıldan sonra birden eve duştu şaşırdım. Meğer abisinden kazık yemiş 5 parasız ayrılmış.
Neyse dedim sustum ama bu akıllanmadı aracımızı satıp. Tekrar ciftlik kurdu. Baktım baş edemiyorum sustum eviyle ilgilensin tamam dedim.
Ama artık şartlarım vardı once borclar odenecek sonra bana arac alınacak sonra da ev alınacak. Tamam dedi.
İşte tam bu aşamada ben kredi cekip araba almaya kalkıştım ama bu parama goz dikmiş! 1 ay kullanıp vereyim dedi tamam dedim ama hic icimden gelmeden. 3. Ayda zorla arabamı aldırdım iyi ki aldırmışım. Cok zoruna gitti uzerime bir araba olması. O luks arabaya binerken ben idareten aldım onu bile layık gormedi bana herhalde.
Gelelim aldatılmaya. Cok uzun oldu farkındayım ama icim yanıyor yazdıkca yazasın geliyor. Bir arkadaşım dedi ki ya bu kadar iş mi olur?? Bu seni kandırıyor belkide telefonunu kurcala sen. Bir gece aldım telefonunu 2 tane cirkin video! Uyandırdım bunu kızdım ettim dedi ki bekar arkadaşlar atıyor whatsappdan silmiştim ama galeriye duşmuş. Denedim evet silsen bile galeriye duşuyor yedim ve sustum.
Sonra bir fotoğraf cektirdik durum yapsana dedm kemkum etti ve yaptı. Şuphelendim aldım elime baktım ki 10 kişisinin gormesini engellemiş iş arkadaşı ve onun sevgilisi diğer 8 i goremeden cekti elimden telefonu ve sildi.
Hemen telefonu verdi geri o sırada arama kaydını incelerken detaya girdim oyle isimsiz numaranın birine. Adı atıyorum Ayşe olabilir mi?? Yazıyor iphone da silsen bile sonradan boyle yazıyormuş o an oğrendim. Numarayı ezberledim hemen bu kim dedim ablam dedi salak! Ablasıyla aynı addı ama ben numarayı ezberlediğim icin actım ablasının numarasını o değil!
Meğer bunladın koruma kararı cıkan bir kadınmış. 1 ay boyunca sayısız konuşma kaydı. Hem de işte değilken. Kadını aradım diyor ki istediğim zaman ararım o benim korumam!
O kadından kurtulduk derken bir kadın buna beni engelledin mi demiş! Kadını aradık diyor ki profil fotosunu goremeyince oyle sandım.
Ne bu samimiyet diyorum?? Benim cok olayım vardı eşimle karakola gide gele samimiyet oluştu.
Bunu bile yuttum!
Sonra 14 şubat gunu dışarda yemek yedik eve geldik. Telefonunu elime aldım bir kadından mesaj geldi. Bak tam senlik diye! Tam acacaktım elimden cekti aldı sildi. Dedi ki bu da koruma kararı olan bir kadın ben yazmıyorum o yazıyor. Ve o zaman telefonu mesajı tekrar yukleyelim dedim. Vermedi ve bende film koptu. Saldırdım buna elime ne gecerse attım. Kovdum defoldu gitti. Hem de koşa koşa mutlu ola ola!
Şimdi canım cok acıyor! Ya hic ozur dilemedi hic ailem cocuğum demedi. Ben bunları hak etmedim. Hep ağlıyorum. Evde işte toplu taşımada. İşimin ateşi nasıl sonecek?? Şimdi apartlarda gonul eğlendiriyor ben de acı cekiyorum. Ben hemen avukata gittim. Avukat Babacan yapıcı biriydi. Bir dinle sakince konuş diye oğutledi yolladı. Son hatamı burda yapıp toparlayalım dedim! Hayır istemem boşanacağım bıktım senden omrumu yedin. Hep dırdır ediyorsun deyip uste cıktı.(dırdır dediği de ev alalım, cocuğunla benle ilgilen, paramız nereye gidiyor demem)
Neyse actım davayı anlaşmalı boşanacağız protokol yaptık ama ben hala neden uzgunum ne zaman gececek??