Konu eşimin yeğeni. Tum durustluğumle yazacağım valla icimdekileri paylaşıp rahatlamak ve fikir almak istiyorum sizlere guveniyorum. Şimdi şekerler hepsi seviyorum bende ama bazen kafam karışıyor nasıl desem bazen cok sevesim opesim falan geliyor bazen de sinir oluyorum cunku her onlara gittiğimizde ben bu kızın tribini kaprisini cekiyorum. Ben gelince suratını asıyor, eşim cağırıyor gel diye gelmiyor bana ters ters bakıyor. Ben eşimle konuştuğum zaman araya girip surekli ama surekli lafımı kesiyor. Eşim de her defasında onun gonlunu almaya calışıyor sen benim aşkımsın benim tek aşkım balım sensin diyor. Bu kız eşime, eşim de ona duşkun. Sevimli bide o yuzden ailede kendisini sevdiren, şımartılan, yaptığı iyi kotu her şeye gulunen bir cocuk. Bana baştan beri taktığını kayınvalidem de gorumcem de soylemişti seni kıskanıyor bak bak ne fena goruyor musun hahaha tarzı konuşmalar gecti aramızda. Ceyizim giderken sandığımın boncuklarını falan koparmış. Cocuğun bu kıskanc şımarık davranışları aile tarafından onaylanmış bu yuzden sulaledeki gelinlerden nefret ediyor ben onların suratına tukurucem falan diyor bu soylediklerinede ayy ne sevimli diye guluyorlar. Gorumcemin eltisinin duğununde kıza sen cok cirkin olmuşsun benim annem senden guzel diyen bir cocuk. Tamam diyeceksiniz alt tarafı cocuk ne anlattın bu kadar ama birininde bu yaptıklarına dur demesi gerekmiyor mu. her onlara gittiğimde veya onlar geldiğinde eşimle birlikte bu cocuğun kaprisini cekmek gonlunu almak zorundamıyım. Eşim bana bu kadar sevgi pıtırcığı değil bide icten ice sinirim bozuluyor ne yalan soyleyeyim. Eşimle konuşsam benimle ortamda pek konuşmaz sevgisini cok gostermez belki bununda acısı var bende. Gitmeyin diyeceksiniz gorumcemle iyi anlaşıyoruz gidiyorum o yuzden. Eşime benle daha samimi sıcak ol ortamda demek istiyorum aslında oyle bir koşede durmak istemiyorum eşim biraz gelenekci bir tip bu tarz şeyleri cok yapmaz. İşte durum boyle fikirlerinizi bekliyorum