Merhaba hanımlar..
Benim de Bi derdim var anlatmasam catlıcam.
Evleneli 4 sene oldu kaynanam ile yaşıyoruz dubleks ev aldık ve gorumcem bazı sebeplerden ust katımızda oturmaya başladı 3 senedir oturdu dhaa yeni taşındı ama yine aynı muamele var. Kayananam gorumcemin 2 kızını da buyutmuş bende 2 sene once doğurdum 2 senede 3 kez altını anca almıştır benim kızımın 1 de oğlu var gorumcemin onu hic saymıyorum bile surekli gorumcemin oğlunu sever koklar benim kızımı sanki ben bakıyorum diye yapmadan seviyor aman kızım yavrum diyor ama yemek yedirmez sormaz ben temizlik yaparken bile kızımla ilgilenmek zorunda kalıyorum her seferinde kızının cocukları bize gelse karnınız ac mı oğlan olana hemen yemek yedirir. İlk aylar ben banyo yaptıramıyorum diye bebekken yaptırdı Bi kac sefer de altını aldı kızımın o kadar. Kızının oğlunu surekli parka goturur aşağı indirirdi takip ederdi balkondan keza onları geciyorum artık gorumcem 3 senenin sonunda taşındı şimdi onlara gidiyor onlardan gelmiyor.

Benim kızım 10 gun boyunca doktor seti istedi afedersiniz bir yerini bile kaldırmadı kızının oğlu top istedi diye gitmiş 15 TL ye top almış Ama Allah biliyor ne kadar cok zoruma gidiyor bu davranışları şimdi 2. Ye hamileyim yemeğinde ben yapıyorum temizliğide cocuğa da ben bakıyorum. Yani artık bazı hareketleri o kadar batmaya başladı ki anlatamam.

Benim annem surekli arar kızımla goruntulu konuşmak ister ona amigrumi yapıyor kıyafet alıyor kızım artık buyudu onunla goruntulu sohbet ediyor sabah akşam anane diyor babaannesi akşama kadar gorumcem de yine de onu sormuyor nerede diye cocuk ta seveni bilir tabiki.

Dun Kaynanam Ben hasta olayım hic yanıma uğramayan kadın kızının boğazı şiş diye hemen gitti 50 lira da olsa sarımsak alayım da yesin diyor

Eşim bile durumu farketmiş sen cocuk ayırt ediyorsun sabah akşam kızındasın kızını konuşuyorsun kızının derdini gelip anlatıyorsun surekli Bi kere de oğlum senin derdin var mı diye sor diyor kac kere bu sebepten kavga ettiler. Neyse..

Ben Allaha havale ediyorum
ALLAH herkesin kalbini biliyor. Ben de icimden geldiği gibi davranıyorum saygımı yitirmeden hurmet ederim cok cevap vermem ama artık cok soğudum ilk zamanlar ki sevgim kalmadı kaynanama goz goruyor gonul ne desin.

Allah razı olsun karışmıyor hic bir şeye yine de eziyet etmiyor bana diyordum ki 2 seferdir benim yanımda eşime beni şikayete başladı inşallah bunlar son olur durulur yoksa helalleşemeyeceğimiz olur şeytan iyice araya girer diye korkuyorum Allah sonumuzu hayır etsin diyorum başka da birşey demiyorum.