Bir devrin tum as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı cağırtmış :
-Cennetle cehennem arasında bir mac duzenleyelim ne dersin?
-Boşuna oynamayalım, biz kazanırız, demiş seytan.
-Olur mu en iyi futbolcular bizde. Ne kadar da kotu futbolcu varsa sizde.
Şeytan şeytanca gulumsemiş :
-Ama butun hakemler de bizde
Fatih Terim
98 dunyakupasını FRANSA milli takımının kanzandığını goren Fatih Terim hemen ilk ucakla fransaya fransanın hocasından taktik almaya gider.Fatih hoca,fransanın hocasına
"ya hocam sız nasıl şampiyon oldunuz ozel bir yontem mi kullanıyosunuz" der. Bunun uzerine fransa milli takımını hocası
"Yo hayır.Ben sadece futbolcularıma zeka testi uyguluyorum.Bakın" der ve Fransa milli takımında forma giyen Zidane ı yanına cağırır ve şoyle der "Zidane senin ananın babanın cocuğu ama kardeşin değil, kim bu?" der.
Zidane da "Benim, hocam"der.
Fatih Terim de aynı şeyi kendi futbolcularında uygalaya karar verir ve Istanbula geri donup Hakan Şukuru yanına cağırır ve
"Hakan senin ananın babanın oğlu ama kardeşin değil,kim bu?" der, Hakan da
"Hihi bi dakka hocam gidip bi Hagi ye sorayım hihi" der. Hagi ye gidip
"Hagi senin ananın babanın oğlu ama kardeşin deil,Kim bu?" der Hagi de
"benim tabiki" der. Bunun uzerine Hakan şukur Fatih hocaya doner ve "Hagiymiş hocam" der..
Fatih terimde"Sacmalama oglum ne hagi si.. Zidane" der..
fakir cimbom
beşiktas baskanı yıldırım demiroren bigun bi berbere gider.berberde bi guzel traş olur tam cıkacakken elini cebine atar o sırada berber aman efendim siz besiktaşın koskoca başkanısınız sizden para almam der.bunun uzerine yıldırım demiroren ertesi gun berbere hediye olarak tum futbolcularının birer uniformasını gonderir.
sonra fenerbahceden aziz yıldırım bu berbere gider tabiki aynı muamele.bi guzel trasını olur cayını icer tam cıkacakken elini cebine atar ama nafile berber yine parayı almaz.bunun uzerine ertesi gun aziz bey hediye olarak bir yıllık kombine biletini hediye olarak berbere yollar.
bu seferde ozhan canaydın bu berbere gider trasını olur cıkarken tabiki bizim berber yine para almaz.siz ki avrupa fatihi cimbomunun baskanısınız efendim sizden para almak olur mu der.bunun uzerine ertesi sabah bi bakarki dukkanın onunde cimbomlu yoneticilerin hepsi kuyruğa gecmis.....beleş ya...)
Hasta Fenerli
Hasta Fener'li, gercekten de hasta olur ve olum doşeğine
duşer.
Her zaman maclara birlikte gittiği fanatik arkadaşları ziyaretine gelirler son defa gorelim diyerek...
- Allah'ın takdiri... Elden birşey gelmez ama son bir istediğin varsa bari onu yerine getirelim..
- O zaman beni galatasaraya uye yapın !..
Herkes birbirine bakar :
- Yav sen doğuştan Fener'li değil misin ?.. Ne yapıyorsun sen?!..
Hasta Fenerbahcelinin birden yuzu guler :
- Ulen !.. Bir Fenerli oleceğine, bir galatasaraylı olsun be !..
Fenerbahce
Hakim sanığa sormuş:
-Uluslararası kacakcılık sucu ile suclanıyorsun. Tum deliller aleyhine. Soyleyecek bir şeyin var mı?
Sanık boynunu bukmuş ve,
-Aman hakim bey, demiş.. Ben Fenerbahceliyim. Uluslararası ne gibi bir faaliyetim olabilir ki?
O Fenerlidir
Bir mufettiş,İlkoğretim okulu 2. sınıflardan birine teftiş icin girer.Arka sıralarda oturan mahcup bir oğrenci mufettişin dikkatini ceker.
-Kalk bakalım evladım.Alfabemizde kac harf var soyler misin?
-Oğrenci 25 der ve başlar harflerin adını soylemeye.Yalnız 4 harfi soylemeden gecer.
-Mufettiş olmadı,29 harf olması lazım der ve harfleri yeniden soylemesini ister.
-Oğrenci harfleri tekrar soyler ,sonuc yine aynı.......25...
-Bu sırada uyanık bir oğrenci soz alır.
-Oğretmenim o Fenerlidir....U.E.F.A yı bilemez..
azizin cini
aziz yıldırım bir gun antikacıya gitmiş.
antika bir lamba almış, eve getirmiş lambanın tozunu silerken lambadan bir cin cıkmış.
cin-dile benden ne dilersen demiş.
aziz-avrupadan amerikaya 6 şerit gidiş 6 şerit geliş bir otoyol istiyorum demiş.
cin-sayın yıldırım bu cok zor bir şey başka bir şey dile demiş.
aziz-o zaman fenerbahce uefa kupasını alsın yada şampiyonlar liginde ceyrek final oynasın.
cin duşunmuş taşınmış oflamış puflamış aziz yıldırıma donerek
-ŞU OTOYOL KAC ŞERİTLİ OLACAKTI demiş,
FUTBOLCU İMAMLAR
Rizeli imamlarla Trabzonun imamları her hafta mac yaparlar.Ama Trabzonlular bir turlu Rizeli imamları yenemezler.bir gun trabzon imamlardan biri;Hamiyi getirelim Hami mandıralıyı... onlara hami hoca diye yuttururuz der.Ve mac'a giderler mactan sonra koye donerler.koyluler; Mac kac kac bitti diye sorarlar Hocalar;2-1 bitti der koyluler;golleri kim attı diye sorarlar Hocalar,bizden Hami'hoca onlardan Ronaldinho 'hocayla robinho'hoca attı derler.
kaptan bulent
Galatasaraylı arif 6-0 lık FB mağlubiyetinden sonra sokağa cıkamaz olmuş, ama boylede olacak gibi değil zaman gecmiyor, neyapayım diye duşunurken, aklına bir fikir gelir ve kılık kıyafetini değiştiri ve tanınmayacak bir şekilde
sokağa cıkar gezer dalaşır. Enson bir kafeteryaya girer bir cay icer, ama yan masada
bir yaşlı teyze nehaber arif der. arif hemen kalkar
ve doğru eve gider. moreli bozulur, canı sıkılır beni nasıl tanıdı diye kara kara duşunur. Ertesi gun dayanamaz tekrar aynı şekilde cıkar gezer dolaşır ve aynı kafeteryaya girer, yine cayını icer ve yine yanmasandan bir teyze nehaber arif der. Arif dayanamaz ve ya teyze bunca kişi beni tanımadıda sen nasıl tanıdın der.
-Ya ne teyzesi oğlum benim ben kaptan bulent der.
beyinsiz(buna kopucaksınız

Venedik'te gondolculuk yaparak gecimini sağlamaya calışan
Alberto, bir gun
"O solo miooo.... o solo mioooo...." sozleriyle keyifle
şarkı soyleyip,kurek cekerken yanına iki tane bilim adamı gelir.
Adamlardan biri:
"Bay Alberto, sizin yalnız yaşayan ve gecim sıkıntısı ceken
birisi olduğunuzu tespit ettik. Eğer kabul ederseniz bilimsel bir
deney
icin on bin dolar karşılığında beyninizin bir kısmını almak
istiyoruz"
der.
Teklifi biraz duşunen Alberto paranın cazibesine dayanamayıp
kabul eder.
Ertesi gun ameliyatla beynin bir kısmı alınır. İyileştikten
sonra işine başlayan Alberto'yu bilim adamları izlemeye baslarlar. Adamın
hareketlerinde hicbir değişiklik yoktur. Fakat kurek
cekerken soylediği :
"O solo mio...... " şarkısını "O solooo.... O solooo......"
diye soylemektedir.
Aradan birkac hafta gectikten sonra, adamlar Alberto'nun
yanına yeni bir teklif ile gelirler.
"Beyninin kalan kısmının yarısını alalım, sana yirmi bin
dolar verelim."
Beynin kalan kısmının yarısının alınmasından bir zarar
gormeyeceğini duşunen Alberto bunu da kabul eder.
Kalan beynin yarısı da alınır ve Alberto işe baslar. Yine
hareketlerinde hicbir değişiklik yoktur.
Sadece soylediği şarkı:
"O so... O so... " diye biraz daha kısalmıştır
Bir zaman sonra aynı bilim adamları beynin hepsini almak
karşılığında elli bin dolar teklif ederler. Alberto bunu da kabul
eder.
Beynin hepsi alınır ve bir sure sonra Alberto işe başlar.
Soylediği şarkı Venedik sokaklarında yankılanır.
cimbombomum Beniiim... Biricik Sevgiliiimmm....
Soyle Senden Başkaaaa... Kimim Var Beniiiimmm...
hakem
80'li yılların sonların bir beşiktaş-boluspor macı sırasında hakem
beşiktaşın net 2 golunu vermez, boluspora havadan bir penaltı verir.
mac cığrından cıkmıştır. beşiktaşlılar neredeyse sahayı terketmeyi duşunurler.
boluspor 2. golu de atar.
metin tekin santrayı yapmaz bekler. hakem duduğu bir daha calar,ama metin
hala topa dokunmaz.
-hakem, "metin neden başlamıyosun, bak kart cıkartırım" der.
-metin cevap verir: "hocam sahanıza gecin de başlayalım
Trabzon Macı
Adamın biri olup cennetin kapısına dayandığında, cennetin baş meleği durdurur onu.
-İceri almadan once sorularıma cevap vermelisin? Hayatın boyunca tam anlamıyla iyi bir iş yaptın mı, bakalım?
Adamcağız uzun uzun dusunur, hafızasını zorlar, ama ne yazık ki yaptığı iyi bir şeyi hatırlayamaz. Melek tekrar sorar.
-Peki, bari soyle, hic cesaret gerektiren bir şey yaptın mı, hayatında?
Adam hemen atılır gururla.
-Yaptım, tabii!
-Anlat bakalim, neymiş bu cesur iş?
Adam anlatmaya baslar.
-Ben futbol hakemiydim. Trabzon'da bir Trabzonspor-Fenerbahce macını yonetiyordum. Macin son dakikasinda Trabzon aleyhine penalti caldim.
-Vay canına, gercekten cesurmussun sen, hadi gec bakalim!
Cennetin kapıları acılır. Bizim hakem tam gececekken, melek merak eder:
-Ne zaman olmustu bu mac?
-Asagi yukarı uc dakika oluyor biteli...