Kızlar selamm

aslında benim ki dert sayılmaz dı ama son 2 3 aydır kendi kendime sıkıntı yapiyorum bu durumu derdim herhangi bi yerde yemek yiyememek bu catali gunde kac kisi agzına koyuyor bardaktan binlerce kisi su iciyor ne kadar temiz ben kofte yemeye dışarı cıkarım eger arkadaslar anne baba geldiginde hemen gidelim derler sevdigimi bildikleri icin ama gidemiyorum sonucta o agizlarla neler neler yapiliyor hastalik var mı yokmu bulasma ihtimali var mı?

aslinda dert degil gitmeyince sorun ortadan kalkıyor. ama mesela esimin hazir aldigı kofteye bile bakamiyorum kiymamizi etimizi memleketten getirtiriz aileler bir olur keser isteyen kiyma kusbasi falan yaptirirdik simdi onu yaptiramadigimiz icin tedirginim aslinda oyle takıntılarım yoktu ama bu virustu bilmem neydi cok etkiledi var mı benim gibi olan zaten tavuk durum falan artik yemiyorum ne zamandir gordugum bi haberden dolayi birazda sagliksiz sekillerde hazirlaniyorlar aynı durum misafirlige gittigimde de oluyor hic rahat edemiyorum bir turlu onceden boyle anlatan olaa kizardim bizimkilere ay abartmayin canim ne var bunda derdim ama bu sefer ayni seyi ben yasiyorum