Selam kızlar daha onceden konumu okuyanlar bilir işle alakalı sıkıntılarım vardı biraz maaş yol parası vb gibi bu son iki haftadır annem bana psikolojik baskı yapıyor işten cik butun gun ofiste insanlarla ic icesin toplu taşımayı kullanıyorsun ya virus bulasirsa bize sağlığından daha onemli değil borcumuz yok durumumuz iyi cik işten ortalık durulunca bulursun diyor.
İşyerinde muhasebedeki bir ablanin dayisinda cıktı pozitif test sonucu annesi kendisi dayısı aynı apartmanda kalıyor dayısı yoğun bakımda annesi de testi negatif ama daha sonra pozitif cıkanlar da varmış iki hafta ise gelmeyecek muhasebedeki eleman.
Bizim calıştığımız başka firmadaki eleman cocuk da virus kapmış.
Ne yapayım kızlar annem cok ustume geliyor ben normalde Mayıs gibi cıkacaktım ama bu virus olunca.Annem bu olenler nasil oluyor şaka mı sanıyorsun bunları diyor.
Ama ihbar surem var iki senedir calışıyorum burda icim sıkıldı annemin oyle demesi.Bircok işyerindeki arkadaşımın iş yeri kapalı ya da donuşumlu calışıyorlar .Bizimkiler maske ve eldivene ne gerek var diyorlar .Hic umurlarinda bile değil .Ne yapacağım ben lutfen fikir verin .