Arkadaşlar ben mimarlık okuyorum ve laptop almam gerekiyor. Yoksan projeleri yapamıyorum. Ancak alacağım laptop 5 -6 milyar. Karantina doneminde uzaktan eğitime gecildiğinden derslerim hafifledi. Yaza kadar bu parayı elde etmem lazım. Calışmak istiyorum. Ancak marketlere iş başvurusu yapıyorum mesela internet uzerinden, hicbiri donuş yapmıyor. Kozmetik urunleri satmaya başladım ama satacak insan bulamıyorum. Donemsel olarak yani bu 2-2,5 aylık surecte ya da 3 ay nerede calışabilirim ve bu parayı nasıl kazanabilirim? Gercekten kazanmam gerekiyor. Ailem yardımcı olmuyor maddi olarak. Sakarya'da oturuyorum bu arada .Temizlik olsa da yapabilirim.Evden paketleme işlerine başvurdum,cıkmadı.Kına paketleme,mum,sabun,bardak altlığı paketleme işlerine başvurdum.Hic donuş olmadı.Bir de modellik işine başvurdum,donuş yaptılar ama sonradan benden vazgececekler bence.Fotoğraf attım,beğendiler,nisanın 3-4.haftasında cekim yapacağız dediler.Ama vazgecebilirler benden,cok guzel değilim cunku.Fotoğraflarda guzel cıkmışım diye cağırdılar.Ben markette falan calışmak istiyorum aslında.Ama yaza kadar calışabilirim.Yazın yine proje başlayacak.