Daha onceden de konu acmıştım. Universitede arkadaşlıkları cıkar uzerine kurulu diye. Ama hic beklemediğim olaylar oldu.cok samimi olmasa da 5 kişilik bir arkadaş grubumuz vardı.Ama,aralarındaki N kişisi benden nefret edip gizliyormuş.Ben yurt değiştirdim bu yuzden cevrem de biraz genişledi.Bu N kişisi gruptaki herkesi benim hakkımda bizden uzaklaştı konuşmuyor bizle şeklinde doldurmuş.Umrumda olmadı acıkcası cunku o haric hepsiyle goruşuyorum. Ama, sonra aralarında en yakın hissettiğim arkadaşımın doğum gunu yaklaşınca ben gruba kutlama yapalım Bi mekanda diye mesaj attım. Kimse geri cevap vermedi. Ben de kutlamak istemiyorlar diye duşundum. Doğum gunu akşamı instagramda bizim grubu gordum doğum gunu kutlamasında. Başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Benim olmadığım ayrı grup acmışlar ordan konuşmuşlar.Ben de ortak wp grubuna omurgasızlar yazıp ayrıldım. Doğum gunu kızının sucu yok ona surpriz yapmışlar o da beni sorunca yalan soylemişler gelmek istemedi diye. Sonra o benim icin olan biteni oğrendi. Grubu N kurmuş ve madqueen gelirse olay cıkar demiş. Diğerleri de sessiz kalmış. Beni en cok diğerlerinin iki yuzluluğu incitti.Ve ben kızla konuşmamaya rağmen tum organizasyonlara davet ediyordum grubun huzuru bozulmasın diye.Kendimi aşırı aptal yerine koyulmuş hissediyorum.Ve inanın ben kıza hicbir şey yapmadım.Ama o her fırsatta benden nefret ettiğini belli ediyordu.Ben de ben yanlış Anlıyorumdur diye duşunuyordum. Cunku inanın bunları yapması icin bir neden yok.Sadece ben kızın karakterinden pek hoşlanmıyorum( onun nedeni de cok kibirli olması) bu yuzden samimi olamıyordum.Bana Bi akıl verin.Diğerleri neden izin verdi boyle bir şeye?