Selamlar herkese
Oğlum uyuyunca bos kaldım kafama takılan bir meseleyi paylaşmak istiyorum.
Kayinbbam torunlarına beraber sunnet yapmak istiyor arti tum masrafları karşılıyor. Eltimle pek muhatap değiliz ancak bu toren icin mecburen muhatap olmak zorunda kaldık. Eltim muzikli bir toren istiyor ben sadece mevlut taraftarıyim. Benim aklımda fanta tavuk pilav salata dan oluşan bir menu vardi. Ayrıca takı istemiyorum sanki insanları takı icin bir araya toplamis gibi olmak bana ters. O ise tamam mevlut olsun ama kirmizi et baklava vs li bir menu ve takı istiyor. Kesinlikle ortak paydada bulusabilecegimizi sanmıyorum. Zaten cocuklar arasında yaş farkı da var. Kendi oğluma takisizlik mutevazı bir sunnet yaparım. Ama kayınbaba ya ve eltime ayıp olur diyor bir tarafim. Kadın birde muzikten feragat etti. Bilmiyorum kotu uyumsuz da olmak istemiyorum. Esime de boyle yansıtmak istemiyorum. Ama kadınla ortak sunnetide asla istemiyorum.

Bu arada sunnet ertelendi zaten Corona bitinde musade edilince yapılacak. Ama gene d e aklıma gelince sinirleniyorum

YAZİLANLARA İSTİNADEN
BAZİ AVAM CEVRElerde yapılıyor diyen kişiler benim cevremin avam olduğunu nereden biliyorlar. İnsanlar, SAYGİ denen kavrami hic mi oğrenemeyecek. Sen yapmazsin, yapana cahil hhhahaha neden sarı kola, kara kola, beyaz kola gibi sacma sapan soylemlerde bulunamazsin. Ben misal asla yapmacagim bir şeyi baskasi yapınca ayyy cahil hihihihi hala kaldi mi yhaaa pipi toreni falan tepkier vermem cunku insanlarin kulturlerine, aile yapıların ve kişiliklerine sonsuz saygı duyuyorum. SAYGİ kavramını bilmeyen, haddini de bilmeyen kişilere tek tek cevap yazamayacagim.

YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARİMA sonsuz teşekkur ediyorum. Haklısınız benim de fedakarlık yapmam gerekebilir. Eltimle Cok goruşmedigimiz icin sinamadim ama itiraz eden, bozucu taraf olmak istemiyorum. Biraz akışına bırakacağım.