Erkek arkadaşımla(4 senelik) ayrılalı 1 ay oluyor. Hayır barısmak gibi bir dusuncem yok,bu konuda attığı adımları yanıtsız bıraktım. Ama profilinde gorduğum guzel kızlar beni uzuyor. Sevgiliyken de takip ederdi bu kızları. Ama o zamanlar kafaya takmamaya calisirdim. Ayrılınca o kızları gordukce kendimi değersiz hissetmeye başladım. Kızlar hep arkadaşları yani muhtemelen benden oncede ekliydiler kimi geri takip ediyor kimi etmiyor,hicbir muhabnetleri yok yolda gorse selam vermez ama sosyal medya da ekliler sinirleniyorum. Benim selam vermeye layık bulmadığım kimse kız,erkek ekli değildir bir insan niye samimiyeti bulunmayan kisileri ekler ? Sevgiliyken sifresi ben de yoktu normal olarak ama herhangi bir yanlisini gormedim bana karşı ne bileyim kızlara mesaj atma,bulusma,fotoğraflarini begenme vs.. gibi. Takiplestigi kızlar gercekten ultra guzel kızlar sıradan guzellikte olsalardı takmazdım ya da cok guzel fotoğraf cekiliyorlar bilemiyorum. Sırf bakıp bakıp sinirlenmemek icin kendi sosyal medya hesaplarımı kapattım. Ben de cirkin değilim cok guzel de sayılmam. Ama herkes fizigimin cok guzel oldugunu,giyimimin iyi olduğunu vs.. soyler. Ama onlarla kendimi kıyaslayınca gercekten cok cirkin hissediyorum bunlar kızsa ben neyim diyorum kendime. Ya da acaba o kızlar ona bakmadığı icin mi benimleydi,ben cirkin miyim soruları beynimde donup duruyor.Bu durumu nasıl aşacağım kıyas yapmaktan kendimi alamıyorum.