Merhabalar konuyu ablamla işin icinden cıkamadığımız icin, hanımlarımızdan fikir almak adına acıyorum.
Ablam 36 yaşında 2 cocuğu var , biri 17 biri 3 yaşında. Ablam bir fabrikanın mutfağında aşcı olarak calışıyor maaşı iyi. Eniştem inşaat işleriyle uğraşıyor duzenli bir geliri yok.
Eniştem ablamı yaşadığı yerden 6 saat uzaktaki koyune hayvancılık yapmak icin goturmek istiyor, koyde 2 saatte bir dolmuş var ve merkeze 1 saat uzaklıkta.
Ablam buradaki rahat işini bırakıp hayvanla uğraşmak istemiyor ve cocuğu universiteye gidecek bir daha ki sene, diğeri de cok kucuk koyde yapamazlar gibi gorunuyor. Oradaki koy evi ise eski kerpic evlerden baya bir tadilat gerektiriyor masrafı da cabası.
Eniştemin sanırım aklına giriyorlar ya da koyden goruştuğu kişiler var cok ısrarcı, akrabalarım orada bundan sonra orda yaşamak istiyorum diyor.Yaşlı amcası ve yengesi varmış ablama onların hizmetini yemeğini yap yeter, ben hayvanlara bakarım diyormuş. Bize para desteği verirler diyormuş.
Ablam cok mutsuz , uzlaşmaya varamazsa ayrılmayı da duşunuyor bambaşka bir hayat , cocukları yapamaz duzenleri bozulur bize fikir verirseniz cok memnun oluruz. Şimdiden teşekkurler.