İyi gunler hanımlar cok uzgun ve sinirliyim şuanda. 1 yılık evliyim. Eşimle aynı koydeniz. Kuzenim biz evlenmeden once kaynım ile ilgili birşey soylemişti dikkat et diye onların siyasi olayları vs var gibisinden. Neyse bu yuzden kaynım kuzenlerimle konuşmuş ve konu kapanmıştı ama birbirleriylr konuşmazlar hsz etmezler yani. Neyse gelelim asıl konuya bundan 6 yıl once olnuş bir olay, bu kuzenlerim 6 yıl once eltimi facebooktannarkadaş ekleyip durmuşlar, eltimde kaynımla nişanlıymış, kaynım kuzenlerime kızmış niye ekliyorsunuz vs diye bu 6 yıllık mesajlaeı kaynım silmemiş eşime gondermiş bugun, birde ustune p.cler o... Cocukları iyi biplwmişim demek ki o yuzden kudurup iftira atmışlar bana filan, kanını biplediklerim filan diye kufğrler ve bunları bana eşim gonderdi, ben şok oldum, uzuldum kuzenlerim erkek bu arada. Neyse eşime dedim kuzenlerimşn yaptığı şeyleri savunmıyorum ama 6 yıl onceki bir meseleyi bana kardeşinin ettiği kufğrlerle yansıtman hoş değil. Kendi aranızda konuşuyorsunuz bana niyr atıyorsun, hatalı da olsalar alındım ve uzuldğm, aramıza huzursuzluk niye sokuyorsun vs dedim, kufur etmesi yanlış dddim. Kufur etmesi yanlış ddğil ben olsam bende ederdim ama o kufurleri sana atmam yanlıştı dedi. Deidm aynısını bana soylenmeyecek şeyleri soyleyen teyzen hakkında ben ablamlara yazsam senin teyzenlere kufur etsem banandediği bel alto şeyler icin hoş olur mu kızmaz mısın dedim. Kızardım ama sen benimle niye sidik yarıştırıyorsun, bir daha sana brişey anlatmıycam dedi vs tartıştık. Bana işten geldiğşnde bu konuyu yansıtma lutfen kapatalım daha da konuşmayalım gecmiş bitmiş mesele huzurumuz kaomasın dedim moralim bozuldu dedim. Bana dedikş şu, moralin bozuk kalsın, hicbirşey olmamış gibi davranamam. Dedi bendenyaptığının yanlış olduğunu hoş olmadığını anlatan bir yazı yazdım iştenngeldiğinde hicbirşey olmamış gibi davranmasını rica eden bir yazı yazdım. Bu olaylar eşim işteyken oluyor bu arada. İşten geldi konuştuk sarıldık vs ama yinede bir tuhaflık var yani. Sizce kaynıma uysrı mesajı atayım mı? Yaptığı şey yuzunden eşimle aramızın bozulduğunu dikkat etmedi gerektiğini kardeşiyşe onun değşl benim aynı evde yaşadığıoı bir omur gecireceğimizi dğşğnerek hareket etmesini soyleyeyim mi sizce?