Herkese uzuuuun bir aradan sonra merhaba...

Koca 4 yıl,herkesin hayatında neler değişir değil mi? Hayatımız şuan bile virustu salgındı, tepetaklak oldu.Hayatın gormediğimiz bir cok evresini gorduk, guzel gunleride tekrar goreceğiz tabii. En son bir derdimi yazdığımda 22 yaşımdaydım,toy bi genc kızın ufak tatlı heyecanlarını paylaşmıştım sizinle.Şuan 26 yaşımdayım, peki ne oldu o heyecanlara? Calıştığım iş yerinin mevcut sahibi ile aramda oluşan devasa elektrik sonrası ki bendeki adı aşk, adam gunun birinde sessiz sedasız işletmeyi devretti.Daha once konularımda bahsettiğim cekimlerin yan yana calıştığımız surecte hep bi level ustunu yaşadık. Duygular gunden gune buyudu. Yaşadığım şeyin aşk olduğuna emin olduğum bir cok şey yaşadık Sonra bi gun onun ben olmadığım bi gun işletmeyi sessiz sedasız devrettiği bi gune uyandım. Hoşcakal bile demeden 3 yıl boyunca gormeye bile gelmedi.Hic bir şey yapmadım ulaşmaya calışmadım, 3 yıl boyunca o aşk hic var olmamış gibi yaptım. Ama gecmedi,azalmadı. Ondan 2 yıl sonrada ben işten cıkıp başka bir yere gectim. Niye 2 yıl beklediğimi tahmin edebilirsniz. Sonra bi gun Bi baktım instagram takip isteği ve mesaj. Gayet normal nasılsın, napıyosun goruşelim mi. Arkadaşımında yonlendirmesiyle en azından icinde kalmasın demesiyle kabul edip goruştum. Evimden gelip aldı bi akşam. Gorduğum ilk an ilk gunki heyecanla sacma sapan elim ayağıma dolaştı, bence onunda.. Normal sohbet muhabbetten sonra, soyledim, ben sana aşığım, seni seviyorum dedim..cevap olarak beni yanlış anlamışsın cok anlam yuklemişsin dedi..Ben senin bana aşık olduğunu bile anlamadım dedi ki bu mumkun değil.. Maymun gibi hareketlerle belli ettiğime o kadar eminimki.. Ne diyebilirdim ki peki diyip kapadım konuyu, eve bırakırken bi daha asla gormeyeceğimi biliyodum, sarıldım,sarıldık.. Sonra bi anda optu beni. İttim,debelendim ama bırakmadı..İleri boyutta Bişey yaşanmadı, sadece ben ona veda ettim. Bu yaşananlarda yaklaşık 5-6 ay onceydi. Yaptığım hata olabilir, oraya gitmem, itirafım, duygularıma yenilmem, cok yanlıştı belki. Ama bu kadar aşıkken orada onu bi daha gormeme ihtimali varken o şekilde kapıyı carpıp gidemezdim.O gece yanından gittikten sonra onu her yerden sildim, bi daha gormedim,goruşmedim. Tahmin ettiğim gibi,oda ulaşmaya calışmadı. unutmaya calışıyorum daha doğrusu hatırlamamaya,mecbur bırakılışıma cok kırgınım.. Duyardım herkesten, birini gorursun ve butun prensiplerini unutursun, işte bu dersin boyle bir an gercekten var diye ve inanmazdım. Onunla goz goze gelene kadar. Hikayem bitmedi belki, ama ben bitmiş gibi kabullenmeye calışıyorum. Kadın kalbinizle okuyup hissedeceğinizden ve 26 yaşında gucunu kazanmış bir kadına moral vereceğinizden eminim, yorumlarınız evimizde kendi icimize donduğumuz bu zamanlarda oyle kıymetli ki...