Merhaba hanımlar. Derdimi kimseye anlatamadığım icin buraya yazıyorum. 3 aylık bir ilişkim var. Ciddi bir şekilde goruşuyoruz yani ileride amacımız evlilik diyelim. Ama gel gelelim sevgilimle bugune kadar bir cok sorunumuz oldu bir şekilde atlattık. Benim icin inancsız olması sorun ilken onun merhameti bu tavrımı yumuşattı mesela. Onun dışında en buyuk sorunumuz da beyimizin rahat ve inatcı bir kişiliğinin olması. Randevular genelde o uyuduğu icin ertelenir ve sonunda ozur ile kapatılır. Ama son yaptıkları artık bardağı taşırdı. Gecen hafta hem mudurumle hemde calışma arkadaşımla sorun yaşadım ve ağlama krizine girdim. Bunu ona yansıtmak istemiyordum ama aynı yerde calıştığımız
İcin beni o şekilde gordu ve gece boyu teselli etti. Ama ertesi gun ne arama ne başka bir şey. Neyse onun ertesi sabahı uzuntuden ve bunyemin zayıf duşmesinden baya hasta oldum. Soyle ki hic bu kadar boğazım ağrımamıştı. 2 gun oyle ağır grip gecirirken sevgilim sadece mesajla nasıl olduğumu sordu ve aynı iş yerinde olmamıza rağmen 10 dk ilk yanıma geldi. İnsan yemek yedin mi bir şeye ihtiyacın var mı diye sorar yada en basitinden bir meyve suyu getirir. Neyse 2 gun sonrasında ben daha da kotu oldum mudurden izin aldım acile gideceğim. Sevgilim gelemediği icin taksi cağırdı ben tek gittim. Giderken o kadar kotuydum ki yalnızım ve o virusten şuphe ediliyor. Hastane zaten faciaydı beni direkt ozel alana aldılar. Başımda guvenlik testler yapılıyor. Eğer birşey cıkarsa beni oradan bırakmayacaklar. Baya kotu oldum neyse ki sadece ağır bir gripmiş. Sevgilim aradı o sırada benim de işim bitmek uzereydi. Montumu eve bırakmaya geldim 10 dk ya geleceğim dedi bende şok etkisi tabi. Geri yok dedim yok geleceğim dedi bende işim bitti zaten eve gideceğim dedim. O da tamam dedi yine gozu yaşlı taksiye binip eve geldim. Akşamına aradı nasıl oldun diye bende iyiyim ilaclarımı kullanıyorum dedim. Bir saat sonra ben aradım kendimi kotu hissettiğim icin baktım oyun oynuyor. Bende laf arasında beni onemli gormediğini vurguladım o anda kustu gibi kapadık. Ertesi gun saat 16 ya kadar uyumuş ve o saatte bana sadece gunaydın mesajı yazmış. Gorunce deliye dondum. Ben ne haldeyim psikolojim bozuk adam bana grip yapıyor. Bende merhaba dedim. Biz boyle mi olacağız yazdı. Bende bak zor bir surec geciriyorum iyi olmaya calışıyorum hic bir sorumluluk ve zorunluluğun yok ama lutfen daha fazla beni aşağıya cekme. Bu surecte sende kendine vakit ayırırsın ikimizde iyileşiriz yazdım. O da eyvallah demiş bende asıl sana eyvallah dedim. Ve bunun uzerine 2 gundur arayıp sormuyor.
uzgunmuyum şaşkınmıyım nasılım bilmiyorum. Boyle bir adam ileride bana koca olur mu sizce ¿ ne yapmalıyım en etmeliyim bilemedim.
Ha gecen moralim bozuk sozde bana moral veriyor ben ağlarken beni opmeye calışıyor elleri belimde kalcamda, o zamandan beri soğudum kendisinden. Boyle bir anımda bu ne bicim teselli ha dostlar ¿