Az cok her kaba başımı soktuğum icin biliyorsunuzdur belki ben 1 senedir nişanlıyım ve 1 bucuk ay once Nikah kıyıldı ve resmen evlendim.
Sonrasında ceyiz duzuldu, minik ve cicek gibi bir ev benim isteğime gore hazır ve nazır beni bekliyor. Covid19 salgını en cok 2020 gelinlerini etkiledi ve Yarın olmasını hayal ettiğim duğunumu, aptallık edip 30 mayısa erteleyen beni de vurdu. Sanki bitecekmiş, bitse bile akın akın insanlar benim gelinliğimi merak edip geleceklermiş gibi... Neyse sorunum şu ki eşim o benim yerleri minik parmaklarımla sildiğim ak pak evime girip yaşamaya başladı bile ve evin ne halde olduğuna dair en ufak fikrim yok hele WC Aklım evimde ve eşimde. Ailem vay efendim imam nikahı yok, duğun olacak diye tutturdukları icin evime gidip yaşayamıyorum. Ailemi cok seviyorum onların bakkala cakkala gitmesini istemiyorum fakat uyku saatime az yediğim yemeğime, cok sevdiğim pijamamın ince kumaşına kadar karışıyorlar ve ben artık kendi yaşantımı kurmak istiyorum. Eşim polis ve aklım surekli onda bir şey oldu mu hastalık kapar mı kaparsa kim bakar ne yer icer diye ve ramazanda ne yiyecek kim yemeğini verecek diye duşunuyorum anneminse dediği '' Annesi duşunsun sen ne duşunuyorsun elin oğlunu'' ELİN OĞLUNU... Anne o benim eşim biz evlendik annesi duşunecektiyse ben niye evlendim desem de hayır eşin değil imam nikahınız yok gidemezsin hic bir yere diyor onu oyle kıskanıyor ki paylaşamıyor resmen onunla kahkaha atarak telefonda konuşurken suratı beş karış oluyor Demem o ki boyle bir durumda duğun yapılacak diye diretmek ve duğun gununu yani 30 mayısı beklemek aptallık değil mi? 1 bucuk ay uzun bir zaman değil biliyorum ama olmayacak duğun tarihini beklemek aşırı sinirlerimi bozuyor. Ya ben artık duzenimi kurmak, eşimin sebep olduğu tuvaletleri temizlemek, mutfak dolaplarındaki parmak lekelerini silmek istiyorum. Kesinlikle gondermiyorlar eve. Ailemle nasıl konuşmalıyım. yoksa direk eşimin ailesini mi devreye sokmalıyım? Boyle durumda kalsanız onları kırmadan ne tur konuşma yapardınız?
Ay ne olur kusura bakmayın ben cok neşeli biriyim normalde hic olayları dramatize edemediğim gibi sizi de sıkmış olmayı istemem. Hepinizi