Oğlum bir yaşına girdi bugun yaklaşık iki uc haftadır anamdan emdiğim sut burnumdan geliyor birden bire değişti tanıyamıyorum resmen o kadar duzenli bir bebekti ki anlatamam birdenbire ne oldu anlamadım yemiyor icmiyor oyuncaklar oyunlar hicbir şey ilgisini 5 dk dan fazla cekmiyor en kotusu uyumuyor mesela 9 da uyudu şuana kadar iki uc kez uyandı surekli sallanmak istiyor asla huyu değildi sallamak. eşimde karantinadan dolayı izinde iki kişi bir cocuğu memnun edemiyoruz gece ben bakıyorum gunduz eşim bakıyor uykusu sonra değiştiriyoruz sırayı ama daha cok eşim bakıyor.

hasta mı acaba diye doktora da goturduk birşeyi yok dedi. Kendi cocuğumun sesinden başım kulaklarım heryerim ağrıyor. Dışarı cıkıp havada alamıyoruz annemle kızkardeşimle cok guzel vakit geciriyordu ben işteyken malum onlarıda goremiyor işe de gidemiyoruz zaten doğum iznine ayrılacaktım bir hafta sonra normal şartlarda. Allahını seven bana bi yol care soylesin kulaklarım resmen fiziken ağrıyor gozlerimi acamıyorum. Virus kaygısı işe gidememek bitmeyen ev işleri vucudum error vermeye başladı. Oğlum boyle değilken işten gelsem bile zinde olurdum cok rahattım noldu boyle anlamadım