Merhaba Kadınlar Kulubu uyeleri,
Yıllardır ne zaman bir derdim,sorunum olsa bu sitede yeri geldi derman buldum, yeri geldi yorumlarda kendime yoldaş buldum, tek yaşayan ben değilmişim dedim. Ve bu gece derdimi sizlere anlatmak icin siteye uye oldum, lutfen bana yardım edin.
Eşimle severek evlendik kendisi Almanya'da doğmuş buyumuş ve ben de evlendikten sonra Almanya'ya geldim. 4 senedir evliyiz toplam tanışma suremiz 7 sene. 9 aylık bir kızımız var. Şimdi sorunumu anlatmaya başlıyorum.
4 Mart'ta eşimin telefonunda bir arama gordum. Daha sonra bu kişi Whatsapp'ten "okey" yazmış yanına da opucuk smiley'i koymuş (kalpsiz olanından) Ben bunu gorunce delirdim ama eşime hic gidip bağırmadım. Sadece surat ifademle sinirlendiğimi belli ettim. O gunden sonra bizim aramız bir daha hic eskisi gibi olmadı, eşim resmen o gun bana tum biriktirdiklerini kustu.
Aynı kadından arada sırada mesaj yakaladım normal konuşma tarzında fakat telefonuna kilit koymuş girip bakamıyorum ne yazmış diye.
Beni suclamaya başladı. Cocuktan sonra benimle hic ilgilenmedin, beni bir kenara attın hic bana sarılmadın. Cok kilo aldın kendine ozen gostermedin. Calışan bir eş istiyordu. Almanca oğrenip işe girmedin, hic cabalamadın. Beni hep kıskandın bana hic guvenmedin, bana guzel sozler soylemedin.. Her dediğinde haklı. Ben sevgimi gostermeye alışkın birisi değilim, utangac bir yapım var. Mesela adam işten eve geliyor hoşgeldin diyen bir karısı yok, suratı hep asık. Fakat bilmiyor ki bu kadının surati neden asık..
O bana tum nefretini kusunca ben kendi tarafımdaki hatalarımı anladim. Ama benim aklıma şuphe girdi bif kere beni aldatıyor mu diye. Eşime ne zaman beni aldatıyorsun desem sinirden cıldırıyor, deliriyor. Bırak artık bu boş hayalleri bırak beni delirttin boyle devam edeceksen gercekten boşanacağım omrumu seninle curutemem diyor. Ben de o zaman acıkla o kız kim nerden arkadaşın diyorum sanane acıklamayacağım anlatmak istemiyorum sen senaryo yazmaya devam et diyor.
Boyle bir hayattan cok sıkıldım artik kendini değiştir diyor. Değerlenmeyeceksen ben boyle bir evlilikte yokum diyor.
Benden istediği şeyler;
- Kıskanclık yapmamam
- Almancayi iyi seviyede oğrenmem
- Şikayeti bırakmam. ( her konuda cok olumsuzum, şikayet ediyorum)
Annem bile damadından tarafta. Sen delirttin adamı aldatacağına da asla inanmıyorum diyor. Bende de şizofren gibi bir hastalık var aklima duştu bir kere o duşunceler gitmiyor. Sizce eşim beni aldatıyor mu ve ben ne yapmalıyım? Benden gercekten boşanmak istese neden hÂl benden istekleri var? Yok şunu yap bunu yap diye. Beni kendinden cok soğuttun biraz senden uzak kalmam dedi bana. Şu an ben tatilde ailemin yanındayım ve uzun kalacağım 4-5 ay. Anlatması cok zor umarım anlatabilmisimdir. Cabalamak ve evliliğimi kurtarmak istiyorum boşanma taraftari değilim.