arkadaslar merhaba,
ben 7 haftalik hamileyim ve ilk cocukumu doguracagim ondan dolayi cok heyecanliyim aylardir deniyorduk ama rabbim bugune nasip etmiş 2 gun once ogrendim
malum korona var cok korkuyorum ve endiseliyim bebegimin basina bir zarar gelecek diye
zaten cok endiseliydim hamilelik haberimi aldigimdan beri iyice diken ustundeyim
size kisaca durumu ozetleyim benim kocamın kizkardesi calısıyor bi restoranin mutfaginda asci yardimcisi kv daha yeni 2.5 ay once karadeniz turuna gitti ve gurcustana da gittiler turla pasaportu yok nasil gitti anlamadim ama 2 gunde gurcustanda kaldilar (40 kisi otusbusle gittiler ve 2-3 kişi paylaşımlı odalarda kaldilar 9 gun boyunca)
ben korona sebebiyle daha fazla icli disli olmamaiz gerektigine inaniorum ama aileminde (yani kv gorumce vs ) kalpleri kirilmasin diye onlara sicakkanli olarak soylemek istedim
evde malzemelerle cok guzel bir pasta yaptim ve pastaya da bebek patigi şekli verdim ustune de ingilizce i am coming yani bilmeyenler icin geliyorum yazdim sonra eşimi aradim aksam eve gelirken ara paket yapicam ablamlara annemlere suprizm var dedim tamam dedi
ben bi guzel bu pastayi kurdelaladım sunuam hazir hale getirdim eşim gelince verdim ve kapidan dedim ki direk ver gel yanlarında acmasınlar surpriz dedim cunku eşimde hamile oldugumu bilmio daha ona da gobegime kurdele takarak aciklayacaktim neyse kocam pastayi kv ye kapidan vermis durmadan da gelmis cavidan senin yanında acmasınlar surpriz diyerekten
kocam daha eve gelmeden ben hemen gorumceye mesaj yazdım konusma aynen şoyle (b:ben k- gorumcem)

b : elcin abla hediyemi aldiniz mi??
k: aldik aldikk...daha ne kadar sasirtabilirsin derken hep daha fazlasini yapabiliosun cavidan bravo !!!
b : ay ablamm lafimi olur cansiniz surpsizle aciklamak istedim mustafanin haberi yok daha siz soylemeyin ben soyleyecegim

cevap vermedi...
ustunden 20 dk gecti kocam sinirle kapiya vuruor bende o sirada gobegime kurtele baglamistim hemen onun ustune daddy i love you yazili fanilami giydim hirkamla onuda kapattim ve kafama da kirmizi bant taktım kapiyi actim onlarlandan habersizim her yerde balon var sofrayi hazirlamisim ozenle hazirlanmisim
kyananm gorumcemle pastami acmis ve esime demis ki gelin hanim bize ingilizce pasta gondermis ustunde de gelmeyin yaziyomus elcin cevirdi diye kocami doldurmuslar oglum korona sadece ona mi var pislikte mi yasiyorz biz falan diyesine telefonda esim bana hesap sormaya basladi boyle birseyi nasil yaparsin diye ben gelmeyin kısmını ilk etapta anlamadım bunlar dedim hamile oldumu soylediler ve gelmelerini istemedigimi anladilar herhalde dedim ve aciklama yapmaya basladim
hayatim malum korona var ben tatlli bi sekilde soylemek istedim sana nasıl olurda soylerler bunu elcin ablama mustafaya soylemeyin diye de soyledim dedim.
esim basladi sonra onlar benim ailem nasıl boyle bisey soylersin nasıl boyle birşeyi bana soylememelerini beklersin falan diye
ben tabi cok kotu oldum ne oldugunu o esnada anlamadim karnimi tutarak odama gectim ve aglamaya basladim 10 15 dakika bekledim bizimki hala gelmedi kizlar bu durum yeni oldu daha hevesim kursagimda kaldi ya bebegime zarar gelmesin yeter ben her zorluga gogus gelmeye hazirim ama kayinvalide ve gorumcemin yaptigina inanamiorum ben halbusi daha gelmeyin falan dememistim bile karnimda kurdelemle odamda kaldim oyle