arkadaslar ben 7 haftlalik hamile cavidan gorumceme hamile kalma kuru attigim icin gorumce esimi doldurmustu biliyorsunuz ve ben herzmanaki egitimli sakin sakil usul tavrimla herseyi hamile olmama ragmen sineye cektim ve sustum kocama kineolu cay demledim evlilimizi kurmak icin kocamla baristik hersey yolunda gidiyordu esim bir anda cavidan bazen ablamlai sevmedigini duşunuyorum falan dedi,o nedemek okan dedim bilmiyorum hep kavga dovuş halindesiniz bugun olanlara da anlam veremedim falan dedi radyosyondan bebegi korumak icin bana telefonla konusturmuyosun ama ablama istemedigini bile bile bebek videoları gondermişsin anlamadım dedi beni koşeye sıkıştırdı biraz tam cevap verecektim bebegimin tekme attigini hissettim ve lutfen konuyu suan kapatabilir miyiz sancılarım başladı dedim tamam hayatım dedi ve konuyu kapattı ama asla benimle ilgilenmedi ne sancılarımla ne tekmeyle bende dondum dedim ki işte tam olarak bu dedim ablanlarla ilgilendigin kadar benimle ilgilenmiyorsun dedim cocuk tekme atiyor dogum sancilari yasiyorum ama sen tek kelime sormuyorsun varsa yoksa ablanlar annenler dedim ve tekrardan herzaman yaptigim gibi karnimi tutarak odama gectim...
cevaplarinizi okuyacagim kizlar