Herkese merhaba,

Oncelikle hepinize sağlıklı gunler dilerim. Umarım en kısa zamanda bu salgından sağlıkla cıkmış oluruz.

Hemen konuma giriş yapmak istiyorum. Derdimi anlatıp icimi mi rahatlatmak istiyorum, akıl mı almak almak istiyorum yoksa yol mu gosterilsin istiyorum bilemiyorum, bilemiyorum Altan...

10sene once 15 yaşımda babamın annemi aldattığını oğrenmiştim, annem soylemişti ablamla birlikte. Tabi o zamanlar boşanma vs olmadı. Ablamla bana cok iyi bi baba olmasına rağmen sadece annemi değil ablamla beni de aldattığı icin cok ofkeliydim ona karşı. Hic bi zaman bu mesele sadece annemle babamın arasında benimle ilgili değil diyemedim. Soğuk bi savaş başlatmıştım aramızda. Zaman zaman bi soğukluk kapanmıştı ama aradan uzun zaman gecmesine rağmen kendi icimde onu affedemiyorum. Cok fazla hayal kırıklığına uğramıştım, hala da oyleyim. Bu durumu yenemiyorum. Ablam da, annem de aynı şekilde yıprandılar ama on

Başka sebeplerimde eklenince psikolojik olarak kendimi zorda hissediyorum. 7 aydır bi ilişkim var, zaman zaman kendimi ilişkim adına cok ozguvensiz hissediyorum.Araya biraz kırgınlık soğukluk girse tekrar aynı hayal kırıklığını yaşayacağımı duşunuyorum ve kurmaya başlıyorum kafamda.Cok yıprandım, uzun zamandır aşmaya calışıyorum ama tek başıma aşamıyorum. Psikoloğa hic gidemedim yaşamış olduğum durumu anlatmaktan bile cok utanıyorum. Bi cıkmazın icindeyim. Ne yapacağımı, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.

Durumumu butun hatlarıyla anlatamamış olabilirim ama beni anlayacağınızı biliyorum. Teşekkur ederim herkese.