Merhaba hanımlar!
Canım ruhum sıkılıyor. Kimseye anlatamıyorum,sizinle paylaşıp biraz rahatlamak istiyorum. Ben 25 yaşındayım. Meslek sahibi olabilmek icin durmadan calıştım. En sonunda kazandım. Uzun zamandır da bir işte calışıyorum. Birisiyle tanıştım. Bana uygun birisiydi tanımaya karar verdim. Ailem o sıralarda sorup duruyordu hayatında biri var mı diye. Durust olmayı sectim soylemedim. Evet var diye. Boyle şeylere cok karşılar sevgilim olmadı. Her zaman onlar ne diyorsa karşı cıkmadan yaptım. Babam cok tepki gosterdi hayır ben istemiyorum dedi. Bende tanıyacam sadece dedim aylarca evde kıyamet koptu. Yalan soyledim. Ayrıldık dedim. Derken benim sevgilimle ilişkim ilerledi ve birlikte olduk. Seneye evlenmeyi duşunuyorum hazırlıklara başladı. Ama bugune kadar beni cok sıkan bir ailem oldu. Beni silmekle tehdit ediyorlar. Sevdim evlenmek istiyorum sadece. Kıyametler kopuyor. Telefonları kırıyor. Kac kere dovmeye kalktı babam beni. Evet cok emekleri var. O cocuk icin bize kafa tuttun istemiyoruz. Başka kim olursa kabulumuz diyorlar. Napacam uykularım kacıyor. Lutfen birşey soyleyin caresiz hissediyorum kendimi.