Merhaba hanımlar,
Telefondan yazdigim icin bazi hatalar ve uslupte sıkınti olabilir kusura bakmayin, icimi dokmek istedim.
Şoyle duşunuyorumda, eskiden eşimle daha cok sey paylaşırdik. Iyi anılar biriktirirdik. Şimdi iki cocugumuz(4+2) var ve haliyle eskisi gibi olmayi bende beklemiyorum. Ama eşim arkadaşlari yuzunden once kahveye cok baglandi, ki kahveyi sevmez kınar ve gidenleri hoş gormezdi.
Yurtdisinda yasiyoruz ailesi burda değil, orda kendine ortam yapıyor turklerin takıldıgı yer oldugu icin arada bir gitmesine takılmadım.
Başka sosyallesebilecegi ortam nargile cafeler ama onu istemiyoruz ortam karisik ve gece klubu havasinda. Yine ordan iyidir diyerek kahveye bisey demedim ama cok abartiyordu bu coronadan once. Cogunlukla oğlen gider gece 10-11den once gitmezdi calismadigi gun.(orda gittigine eminmisin diceksiniz evet aradimda acardi gelen seslerden sohbetlerden orda oldugu belli gittigini gorenler var).
Yani onu bizden once tutuyordu bunu ona soyleyince kavga kopuyordu aslinda oda hatasıni biliyor.
Simdi ise bir oyun var p...ona sarmış.
Elbette kendine vakit ayiracak keyifli biseyler yapacak ama saatlerce mi?
Dun mesela pazar. Hafta boyu cumartesi olmak uzere cok calisti işide yorucu(bahce yapimi taş doşeme).
12 olmadan basladi saat 4u geciyordu artik soylendim
Boyle bir dinlenme cesiti olamaz senin canin bizimle ilgilenmek istemiyor cocuklari ilgisiz birakiyosun yatma saati gelincede sana doymadiklari icin yatirmasi zor oluyor agliyorlar tepki gosteriyorlar dedim.
Ben senin kuklanmiyim o kadar oynamadim hem, ben senin istedini yapmak zorundamiyim diye ustume yurudu, elde hemen kalkiyo boyle argolaşmaya hazir. Saygi konusunda zaten dertliyim boyle bir insan degildi kulturluydu adablıydi iyice tuhaflasti...
Dedim şeytanda kibirden helak oldu sende onun gibisin, ne nasihattan anliyorsun ne kendine laf ettiriyorsun, bisey soyleyince isine gelmiyor hic bu kadin ne dusunuyor demiyosun ilgi gostermiyosun dedim..biz kari kocayiz farkindamisin seninle ne paylasimimiz var dedim..işten gelince hemen telefonu alip odaya gidip milletle sohbet ediyosun yani bekar hayati yaşa madem aile hayati seni bu kadar bunaltiyorsa dedim..
Basinda dikilip başının etini yemiyorum ona alan birakiyorum, daha bir kac gun once gel komedi programi g...g.. acalim.izlememistik dedim. Ki bayilir izlemeye. Yok yeaaa dedi ben az uzanicam oyun oynicam dedi.