8 yıldır hayatımda olan adam.. 5 yıldır evliyim 4 yaşında bir cocuğum var, iş gereği 3 yıldır ayrı şehirlerdeyiz. O gidip geliyor. Şu anki surecten dolayı bir aydır hic goruşmuyoruz. Sadece telefonla goruşuyorduk. Artık onu da yapmıyoruz.
Evlenirken hic bir sorun yaşamadım onun ailesinden ve kendi ailemden. Ama eşim nişan yapacakken pastayı kuaforu bir tanecik studyo fotosunu bile gereksiz gormuştu kavga etmiştik sonra razı olmuştu her birine ben yarım yamalak hevesle yapmıştım herbirini. Bu Arada evlilik muhabbetini acan da ben olmuştum ilk. Sıkılmış olacakki benden daha az aramaya başlamıştı. Konuşmalar tartışmayla bitiyordu yuzume kapatıyordu bir keresinde uyuyakalmıştı bile. Evlenme teklifini bile dile getirip onu yonlendiren ben olmuştum nekadar utanıyorum. Duğune kadar ona ne gerek var buna ne gerek muhabbeti yapan tek kişi eşimdi. neyse o gunleri atlattık duğunumuz olacak o gun bile gerginliğini benden bana trip atarak cıkardı. Neymiş kuafor gozleriyle beni taciz ediyormuş. Suratı bir kere gulmedi. Gecesinde ise nedense bi gevşeme geldi bir anda neyse.. cok salakmışım
evlendikten 2 yıl sonra iş gereği ayrı yerlerde yaşamak zorunda kaldık. 5 yıl boyunca tartıştık anlaştık birbirimizi duzelttik dedik. Tabiri caizse yontulduk. Fakat bir aydır eşim daha az arıyor,arayınca hemen bir an once tel kapama olayına giriyor. Ben trip atıp kapatıyorum geri donmuyor. Bu olayları dile getirdim bi lakaytlik... Kızıyorum uzulduğumu soyluyorum, bi yurek yemiş haller cevaplar o bicim..
Kafama dank etti bir anda ben meğerse hic ondan değer gormemişim mecburiyet ve alışkanlıkmış onun bana hissettiği aslında. Cok kolay bekar haline donebilirmiş. Ama ben artık 5 yıl onceki kişi değilim. Bu kadar ayrılık hastalık zorluk atlatıp tek başıma sonrada boyle cok afedersiniz it muamelesi gorecek insan olmamalıyım. cocuğunun annesine 5 yıl onceki kişiymiş gibi davranması zoruma gidiyor. 5 gundur tamamen aramıyorum. O da arıyor bir kere gunde cevap vermeyince oralı olmuyor. Cok uzun bi yazı yazdım ona sonunda da bı surec gittiğinde netleştirelim dedim. O da ne olursa olsun mutlu olmanı istiyorum yazmış.
yani anlayacağınız bu bir bitiş ise eğer Bununla nasıl başs cakacağım. icimden gecen hissiyat bu adamla bi nane olmayacağı bir arpa boyu yol almamış cunku. Benim gibi bir hikayesi olan varmı nasıl yol izledi