Kızlar konu acmıştım hemen kısaca ozetliyim birkacgun once birisi vardı tanıdığım hic konuşmamıştık beni sosyal medyadan ekledi once instagramdan kabul etmedim sonra faceden ekledi aslinda cokda niyetim yoktu ama ekledim sebebiyse kimselere guvenemememdi hatta ters ters konuştum diye sizlerde kızmıştınız tanışmak istedin madem şans ver diye bi tani bende ona her yolu kapatınca daha yazmaz dedim yazdı ama cok guzel mesajlaştik hatta aradı gayet guzeldi sonra nedendir bilmiyorum oyle bir ışıkta yakmadım bana surekli bekarlik sultanlik ne evliliği muhabbeti yaptı o kadar sinir oldumki ya bu kişi bu arada daha once bir evlilik yapmiş ama benim bildiğimi bilmiyor konu acar dedim ama acmadida tek dediği bekarlik sultanlıkmış resmen bana benden sakın ha birşey beklemeyesin diyor ya o kadar sinirlendimki her gelen bana aynısını yapip ikigun sonra nişanlandiklarini duyuyorum ha herkes beni istemek zorunda değil ama daha ikigun konuştuk sanki beni tanıdıda karar verdi yok ya bundan olmaz diye .Daha ikigunluk tanıdığım adami dert edecek değilimde hep ayni insan modelleri cıkınca butun sinirim bozuluyor resmen ya