Merhaba arkadaşlar
Soru değil ic dokme postu bir nevi
Ben mi tuhafım insanlar mı neden boyle anlamıyorum taktığım cevre akraba cevresi şimdi aman takma her kan bağı olanla anlaşmak zorunda değilsin diyebilirsiniz ama bir kişi olsa ne olur ki
Kucukluğumden beri aile icinde dalga gecildim ergenlikte kilo aldım kilomla dalga gectiler universite kazandım kazandığım bolumle alay ettiler evlenmeye karar verdim kucumsediler bir insan bir durumda dahi taktir gormez mi eleştirilerini yermelerini şakaya vurdum diye mi bu kadar değersizim yoksa cok şey mi bekliyorum insanlardan alt tarafı bir doğum gunu ya gorup bilip bir doğum gunun kutlu olsun yazmak bir gonlu hoş etmek ne kadar zor olabilir
Onların doğum gunu oluyor bende yazmadım artık sonra pişman oluyorum gulup gecmem mi lazım tavır almam mı lazım
Ne ararlar ne sorarlar gordukleri yerde aman ne samimiyet ANLAYAMIYORUM
BEN BU CAĞIN İNSANI DEĞİLİM
Bu ikiyuzluluk beni yoruyor dengem şaşıyor toplu yerlerde gosterdikleri samimiyete soğuk yapınca yine ben sucluyum diyemiyorum ki aramadın sormadın bi ozel gun mesaj atmadın diye insan bu zamanda sitem dahi edemiyor onda bile havaya giriyprlar ayyy ne kadar onemliymişim bak yazmadığımı aramadığımı biliyor diye
Bu aralar herkesin doğum gunu yazmama kararım var ama biliyorum ki yine ben suclu olacm ben gecimsiz olarak yaftalamcm ya da kıskanc ...
tek şey biliyorum TUKENDİM