hanımlar ben evli ve 4 cocuklu bir kadınım.m cocuklarım 10-15 yaş aralığında. anlaşılacağı uzere mutlu bir evliliğim yok. bu mutzuzluğumu biraz azaltsın diye spora başlamak istedim. kocam izin ver di. ve bende başladım. kocam hocanın kadın olmasıu şartıyla kabul etmişti ve kaydımı yaptırdım. kadın hocanın dersine girmemiz gerekiyordu ama o gun o hoca rahatsızlandığı icin gelememiş ve biz de mecbur erkek bir hocanın dersine girdik. ve adamı ilk gorduğum an tum duygularım sanki yıllaaar yıllaarr sonra yeniden alevlenmişti. icimde gercek bir ateş hissettim. ilgi cekici bir kadınımdır. 4 cocuğa rağmen hic vucudumu salmadım ve hep cok guzel kaldım. zaten maddi durumumuz da yerindedir. kocamın bir şirkette iyi bir makamı var. onun derslerine girmiyordum ama spor salonunda karşılaştığımızda hep bakışıyorduk. kendimi ona bakmaktan alıkoyamıyordum. ona daha buyuk bir tutkuyla bağlanmaya başladım. bu sure zarfında kocamla aramızda hicbir şey olmadı. bana yaklaşmıyordu bile. ve o adam ona karşı olan ilgimi anlamış olacakki bir gun ben soyunma odasında yalnızken yanıma geldi. soyunuyordum ve uzerimde sadece ic camaşırlarım vardı. iceride sadece benim olduğumu biliyor olacaktı ki bir anda soyunma odasına daldı. beni o halde gorunce uzun uzun baktı ve seninle konuşmalıyız galiba dedi. giyinmemi beklediğini soyledi. giyinme odasında oturduk konuştuk ve onun da bana ilgisi olduğunu soyledi. ve ben o gunden birkac hafta sonra bazen spor salonuna diye cıkıp onun evine gidiyordum. ve haftalar sonra sadece onun evine gider oldum. kocam hicbir şeyin farkında değildi. zaten benimle de ilgilenmiyordu. kocama aşık değilim ama onu seviyorum, benim icin iyi bir eş ve cocuklarımın babası. ama spor hocasına da deli gibi aşığım. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ne olur bana bir yol gosterin. cok arafta kaldım. ve bu araftan cıkamazsam her şey cok kotuleşicek. ne yapıp edip bir karara varmam gerekiyor. sizce ne yapmalıyım?