Selam arkadaşlar. Oncelikle herkese sağlık ve sıhhat diliyorum. Tez gecsin şu gunler.. Konu eşim.. Dun bir konu da konuşuyorduk. Kendisi bir problem yaşıyor ve ben sadece iyi duşun dedim diye cıldırdı. Onun arkasında durmuyormuşum yol arkadası değilmişim.. İyi duşun doğru karar ver demek yanlış mı? Problem ailesiyle ve doldurmak istemiyorum ki gereksiz yine duzelirse sonra sucu bana atar oyle birisi Kızınca kopukler sacıyor iğrenc kufurler.. Sonra sevgiliyken beni her yere goturmuş neler yedirmiş.. Ben omru hayatımda nerde bunları gorecekmişim.. Herşeyi başıma kaktı herşeyi.. Sonra en zoruma giden diyor ki kafelerde yon takıntım var diye garsonların karşısına geciyormuşum bana baksınlar.. Arkadaslar bu adam boyle.. Ne yapılsa onu başıma kakıyor.. Yani benim bilincizce yaptığım bir davranış sonradan cok farklı şekilde karşıma cıkıyor.. Kendimi de savunamıyorum ne denir ki bağırana.. Sonra da kızgınlıkla soyledim diyor bunları normalleştiriyor.. Ben de diyorum ben abarttım heralde.. Beni pasif etti ya.. Siz ne dersiniz ben mi abartıyorum?