Ust edit : Arkadaşlar herkese cevap yazamıyorum ama hepinize cok tesekkur ederim. Bazilarinız bana cozum yolları sunmuş, bazılarınız ruh halime yonelik tavsiyede bulunmuş, bazılarınız davranışım icin bana kızmış. Tum bu dusunceleri kucaklıyorum. Hepimiz burada kardes kardes birbirimizden yardim istiyoruz. Ne guzel bir platform aslında birisiyle biseyleri paylasmak.akil almak cok onemli insanı hatalardan kurtarır. Yorumlarinizi okuyorum ama cevap yazamazsam da ozur dilerim. ayırdığınız vakit icin tekrar tesekkurler

Hoslandigim ve yeni iliskinin basladigi cocuk beni evlilik meraklisi saniyor. Cunku ben surekli istemeden evlilik esprisi falan yapiyorum. Sacma sorularla dusuncelerini ogrenmeye calisiyorum. Gecen de kavga ettik. Bi sekilde yine evlilik uzerine espriler donuyordu. Bana 2 kere zamani gelince konusulur dedi. Ben bu zamani gelince lafi uzerine delirdim. Neden bunu alt mesaj olarak veriyorsun? Ben senin yakana mi yapistim durduk yere zamani gelince diyorsun. Evlenelim mi dedim ? Sen hic bana sen benimle evlenmek ister misin diye sordun mu? Diye diye baya sacma sapan buyuttum. Bu da dogal olarak onu benden soguttu. Evlilige konuyu getirip hic bisey yokken trip atan benim cunku. Tum bunlari valla istemeden yapıyorum ama. Gecen sene nisan uzeri 4 senelik iliskim ailesi istemedigi icin terk etti beni. Hayatimin en buyuk şokunu ve mutsuzluğunu yaşadım. Bilincaltimda oyle yer etti ki bu olay kendimi evlenilmek istenmeyen kız olarak konumlandirdim. Buna layık olmayan kız. Simdi evlilik istiyor muyum? Hayır istemiyorum. Ama sanırım tekrar aynı seyleri yasamaktan odum kopuyor. Gunlerce aglamistim akrabalara durumu anlatirken gururum incindi. Sonra da herkes bana uzulup birini bulmaya calisti falan. Tum bunlar bende cok kotu etkiler yaratttı. Psikolojim duzeldi sanıyordum. Ama goruyorum ki duzelmemiş. Isin kotusu tanidikca da daha cok hoslaniyordum bu cocuktan. Ama suan imajim evlenmek icin onu bulmuşum gibi oldu. O da daha cok mantik insani ben evliligi bu kadar dillendirince suphelendi tabi benden. Ulan bu kız benden hoslanmiyorda evlenmek icin mi basladi falan gibi. Yaslarda 28, 32 olunca daha bi zormus boyle seyler. Bi daha bu konulari asla acmama karari aldim. Ama icimde de bu sorunu nasil cozecegim bilmiyorum. Ben artik uzulmek istemiyorum ya . Tamam evliligi suan dusunmuyorum ama beni buna layik gorsun istiyorum. Birinin gozunde her anlamda mukemmel olmak istiyorum. Param olsa gercektrn tedavi gorurdum. Ama param yok. Bana yardım eder misiniz? Bu imajı nasıl degistirebilirim. Kendisi birazcik mesafeli gibi suan benimde icimden pek konusmak gelmiyor. Derdini tam anlatamadigi icin hırcınlasan bir kız cocugu gibiyim cunku. Yanlis davranmamak icin pek yazmiyorum. O yazdıkca bende biraz daha uzak konusuyorum. Boyle bir yabancilasma oldu.