Adım Cuneyt SAĞDIC, 1992 yılında başladığım medya sektorunde muhabirlik, editorluk, haber spikerliği ve seslendirme işleri yaptım. Halen de surduruyorum. Yerel ve ulusal bazda bircok reklam, santral seslendirmeleri, belgesel, tanıtım filmi, firmalar icin eğitim seslendirmeleri ve haber seslendirmeleri yaptım. YTPara.Com ailesine yeni katıldım. Sizlerin de profesyonel fikirlerle produksiyon hizmetlerini uygun fiyatlarla alabileceğinizi bilmenizi isterim.

Seslendirme adına neler yapıyorum ?
*İnternet siteleri ve yerel radyo istasyonları icin haber seslendirmesi
*Santral seslendirmesi, mağaza ici anonslar, otobus-peron seslendirmesi
*Kitap seslendirmesi (Sesli Kitap)
*Firmalara yonelik eğitim ve tanıtım filmleri seslendirmesi(E-Learning)
*Anadili ile yapılacak yabancı dilde seslendirmeler (portfoydeki sesler)
*Secim donemlerinde adaylara yonelik seslendirme hizmetleri
*Sosyal medya hesaplarınızda ve sitelerinizde paylaşabileceğiniz, her butceye uygun, kaliteli video icerikleri ve produksiyonları (Facebook, Youtube seslendirmeleri)
Calışma Duzeni Nasıl ?
* Seslendirme işlerimin tamamı profesyonel ve studyo ortamında yapılan işlerdir.
* 30 kişiden oluşan (bay-bayan) ekibimle alternatif sesler ve doğru cozumler sunuyorum.
* İş teslim suresi azami 24 saattir. (ozel durumlarda 48 saati bulabilir)
Eğer amacınız sorunsuz ve cozum odaklı profesyonel hizmet ise doğru yerdesiniz...
KAMPANYA
3 Dk.'ya kadar olan (ortalama 350-400 kelime veya bir a-4 yapar) Turkce seslendirmeleriniz icin ekonomik seslerimizi dinleyiniz. 3 Dk'sı sadece 70 TL
EKONOMİK SESLER