Merhaba hanımlar,

Sat 4 Temmuz ve ilk kez bu ay klomen tedavisine başlamıştım.
Sonrasında doktora kızıp yumurta takibi yaptırmadım ve kendi hesaplamama gore ilişki takvimi belirledik.

Adetlerim duzensiz olduğu icin Bat ne zaman bilemiyorum. Fakat normalde hic adet oncesi belirtiler yaşamamama rağmen adetin 21.gununden itibaren goğuslerimde şişlik ve hassasiyet,ağrılar oluşmaya başladı. Kasıklarımda ise ara ara batma tarzı ağrılar oluşuyor. Sık idrara cıkıyorum son zamanlarda... Yani gebelik belirtisi diyebileceğim şeyler mevcuttu ve iyiden iyiye hamile olduğumu duşunuyordum.

Gectiğimiz cuma gunu henuz cok erken olduğunu duşunsem de test alıp yaptım,tabi ki negatif. Dun gidip kan verdim sonucu bugun aldım B-Hcg 1,6 cıktı. Yani hamile değilim teste gore.

Ama o derece emin olmuşum ki, erken olduğu icin cıkmamış olabileceğini ya da testte yanılma olduğunu duşunuyorum. Bu nedenle de bayramdan onceki pazartesi tekrar kan testi yaptırsam mı diye duşunuyorum...

Aranızda bu şekilde,kan testinde dahi negatif cıkıp da sonradan testin yanlış olduğunu,hamile olduğunu oğrenen var mı?