İLETİŞİM: dile.*** ( Skype )
Bugun yaptığım bir hatadan dolayı acil 1 hafta icinde para gerekiyor bu yuzdende adsensemi satışa cıkarıyorum.Aralık ayı kesinleşmediği icin daha o gelmedi aralıkda şuan icin 15 kusur TL vr şu ana kadar en fazla 2-3 tl kesim oldu sanırım 10 kusur tlde orda gelse 70 tl para ile alıcaksınız adsenseyi . Alıcı arkadaşlar dilerse ***danda gosteririz ticaret puanımı burada pek fazla ticaret yapmadım cunku guven acısından diyorum piyasayı bilmiyorum teklif usulu satışa cıkartıyorum o yuzden.
Adsenseye bağlı 2 tane youtube kanalı var biri 33 abone birinde 14 abone kanalların ihtarı felan yok telif felan yemediler
NEden acil sattığımıda soliyim aklınızda şuhpe kalmasın.
Kredi kartı hesap ozeti normalde ayın 27 28 'de kesiliyordu herzaman gidip asgarisini yatırıyordum Bugun gittik bankaya hesap kesilmiştir diye 500 lira yatırdım meğersek daha Aylık kesim olmamış yıl başı olduğu icin sanırım ve yatırdığım para Aralık ayının asgarisi sayılmıyacak kredi kartına borcum olan miktardan duştu. Buyuk ihtimal bu ayın sonunda kesinleşecek asgari ucret ve ben onu yatıramıycam o yuzden adsensemi satıyorum