Herkese merhaba arkadaşlar,

2012 yılında youtubeyle ilgilenmeye başladım. (herşeyi cok fazla ayrıntıya girmeye gerek yok.)
Bir gun youtube spamın biteceğini tahmin ettiğim icin (web site işlerinde de aynısı oldu.)
Herkes quiz de paraları gotururken ben ozgun kanallar icin neler yapılabilir diye cok fazla araştırdım.
Minumum 5000+ ozgun kanal incelemişimdir.

Daha sonra ozgun kanal actım. Reelde bir arkadaşıma sattım. (satma sebebim guzel bir iş teklifi geldiği icin)
Şuan youtube ozgun bir kanalın projesiyle ilgileniyorum+ortağıyım. (Amac youtubeden para kazanmak cok değil. Marka oluşturup başka alandan daha cok kazanmak)

Kısacası youtube gecmişim..

Ozgun kanallar konusunda baya bilgili olduğumu duşunuyorum. Ağustosta askere gideceğim.

1 ay gibi bir sure akşamları musait bir zamanım olacak .Bende şoyle bir şey yapmaya karar verdim.

ozgun kanal calışmak isteyenler icin, ne yapacağını bilmeyenler icin;

1 ay boyunca aklınıza gelen soruları neler yapmanız gerekenleri..vb elimden geldiği kadar yardımcı olacağım

Ayrıca bir tane e book hazırlayacağım.

Hizmeti alacak kişinin ozelllikleri;
1- Kesinlikle efendi olsun.
2-Normalde fazlasıyla yardım sever bir insanım ama beni cıldırtmadığı surece.*** da traderlerimden nasıl birisi olduğum ortaya az cok bellidir.
3-Ozgun işi sabır gerektirir belli bir sure buna sahip olmayanlar hizmeti almasınlar.
4-Genel olarak mesajlara akşam veririm.(gunduz kendi işlerim dolayısıyla)
5- yaş 20+ olsun.
6- Bu ozelliklere sahip değilseniz.Lutfen hizmeti almayınız.
7-- watsapp yada sypeden konuşuruz.
8- 1 hafta yayında kalacaktır konu.

Sure :1 ay
Ucret: 1 kişi 350 tl
stok: 10 kişi (fazlası benim kendi işlerimle uğraşmamı engeller.)

Multi Satış Youtube ozgun kanal danişmanliği