Merhabalar , cok zor bir anımda buraya uye olmaya ve size derdimi acmaya karar verdim. Genelde okurdum buradaki konuları kendi sıkıntılarıma benzer insanlar neler yapmış uzaktan okurdum sadece, ama artık karar vermeliyim bende..
Kısa anlatmaya calışacağım harika bir aileye sahibim annem babam cok ozeller gerci herkes icin oyledir yani evlenmeden once ben herkesin annesi babası benimkiler gibi sanıyordum en azından.. eşimin ailesi ve dengesizlikleriyle tanışmadan once!
ailem bana 24yaşıma kadar hep destek oldu en guzel eğitimleri almamısağladılar universiteyi bitirip muhendis oldum. Sonra eşimle tanıştım 1yol kadar goruştuk sonrasında evlendik. Sevgiliyken ve nişanlıylen herşey guzeldi, en azından bana gore cunku annem ve anne tarafım eşimi baştan veri istemiyorlardı ama ben Uzulmeyeyim diye cokta mudahale etmediler. Annemle aramızda anne kız bağından da ote bir bağ Var bende annem benim evlenmemi istemiyor aslında eşimde bir sorun yok diye duşunuyordum.. taa kii kına gunumuze kadar.O gun eşimin daha once evlenip boşandığını oğrendim ama kendimi o an evlenmeye mecbr hissettim bu onun sucu değildi herkesin başına gelebilirdi diye duşundum onuyarı yolda bırakmak istemedim ve cok seviyordum..
evlendik ilk gun bana şiddet uygulamaya başladı. Babamın ağzından kufur duymayan ben turlu kufurler duymaya başladım. Sonrasında ozur diledi duğun stresi dedi ve barıştık.. ve hemen hamile kaldım lutfen buna rağmen neden hamile kaldın demeyin hayat tecrubem yoktu bilmiyordum şiddetin kufrun devam edeceğini o ilk ve sondu diye duşundum..
hamileyken sudan sebeplerle (neden bıcağı yıkamadın, neden bana soru soruyorsun, veya kavga ederken neden bana cevap veriyorsun) diye diye dayak yedim ( ona gore bu dayak değil o beni dcvse ben yaşayamazmışım)
Kızım doğdu bu arasa ben şehir dışına evlenmiştim tayinimiz cıktı iyice uzağa geldik eşim sozleşmeli kamu personeli
Kızım doğmadan once calışıyordum o doğunca işten de cıktım yapayalnız kaldım..
kalabalıklarla arkadaşlarla akrabalarla dolu hayatımdan eser kalmadı sadece kızım var şuan gerci onun tek tırnağı herkese bedel..
Bu arada eşimin evlenmeden once yaptığı 70-80 bin TL kredi borcu varmış bunu da evlenince oğrendim 3 yoldur borc oduyoruz yeni bitti. Yeri geldi ekmekle gun gecirdik ama bunlar icin asla ağzımı acmadım bu arada guzel gunlerimiz de olmadı değil, bende evden satış yapmaya başladım maddi olarak biraz toparladık birikim yapmaya başladık biz zordaylen bize asla yanaşmayan eşimin ailesi şuan internetten kendileri icin hediyeler beğenip bize link atıyorlar bende korktuğum icin alıyorum.. hayatım korkuyla geciyor eski ozguvenli hakimden eser yok. Aile de bana kim ne derse desin ağzımı acamıyorum eşim birşey der diye
Cok uzun oldu farkındayım ama bunu da yazmak istiyorum bi gun paramızın olmadığı zamanlar kızımın bezi bitti kv deydik o gun 20 TL para verdi bize bez alalım diye bende cocukla ilgilenirken duşurmuşum onu eşim eve gelip beni tekme tokat dovdu herkesim yanında onlar ayırmaya calıştı ama.. gozum hifema diye birşey oldu 2 hafta gormedim kor oldum.. yani anlayacağınız iyiken iyi (ben salağa yatıp herieyr tamam dersem o surekli gorumcelerimle sabahtan akşama kadar abartmıyorum telefonla konuşurken ben buna laf yapmazsam ailemi pek aramaz ve her saniye evi temizlersem ) cok iyiyiz . Yoksa dayak ve kufur
Yazmakla bitiremem sanırım olanları surekli ama surekli sudan sebeplerle dayak yiyorum kufur zaten eksil olmuyor sanırım artık yetti cunku kızım buyudu ve ben onun karşısında dayak yemek istemiyorum cunku ben artık anneyim!
eşimden de soğudumhatta nefret ediyorum ve pişmanım evlendiğim icin,ona belli etmeye calışıyorum ayrılmak istediğimi ama korkuyorum da ailemin yanına gidersem onlara zarar verir ya kızımı alırsa benden cunku bazen oyle soyluyor kadın sığınmaya da gitmek istemiyorum. Dua ediyorum allaha surekli nolur bana akıl verin ben artık eski ben değilim hayatımla ilgili karar bile veremeyecek durumdayım3 yıldır cehenneoi yaşıyorum