Mail Satıcılarına USA Onay Sistemi(SATIŞ)
Sıcak Fırsatlar0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Sıcak Fırsatlar
- Mail Satıcılarına USA Onay Sistemi(SATIŞ)
-
25-09-2022, 16:08:57Arkadaşlar merhaba.. USA onay sistemini sanırım tum kanal satıcıları aynı yerden yapıyordu cunku kime danıştıysam sistem arızalı diyordu.. bende kendime USA onayı yaptıracak sistem ararken bir yolunu buldum.. Biraz daha farklı bir sistemi var ve cok basit.. Arama ozelliğiinden ziyade mesaj yoluyla da alabiliyorsunuz onay kodunu.. yine 3cx gibi yuzlerce telefon numarası var ya da binlerce.. bu sistemi satabilirim eğer ilgilenen olursa pm atabilir.. fiyat 300 TL'dir. Garantim ise şudur; 100 tane gmail onayı yapana kadar paranıza dokunmam hesapta durur eğer ki bir problem olursa anında paranızı iade ederim(kanıtlı bir şekilde sıkıntı olduğu ispatlanırsa foto vs.) Ben buradayım ve sıkıntı cıkmayacağını taahhut ederim.. farklı bir garanti sistemi isterseniz siz teklifi sunarsınız birlikte değerlendiririz. Dediğim gibi ben denedim bir cok mailde başarılı oldu yani sıkıntı cıkarsa da iadenizi yaparım.. lutfen kimse konuyu baltalamasın herkes bu işten para kazanmak icin burada.. ben zaten uyeler icin surekli yardımımı yapıyorum bu iş mail satıcılarını ilgilendiriyor
anlayışınız icin teşekkurler