3.5 seneye yakın evliliğimiz var eşimle cok severek evlendik. Ailelerimiz de oyle ben cok severim ailesini oda asla saygısızlık yapmadı. Şoyle ki 2 yaşında kızım 2 aylık oğlum var.
Oğluma hamileyken doğumuna 20 gun varken yaptı. Ve ben hala cok kotuyum atamıyorum kafamdan olmuyor ama boşanamıyorum. İki bebekle annemin yanına gittim sığamıyorum. Ama kimsenin haberi yok bu olaydan. Neyse ben konuya geceyim eşim işten eve donerken hamileydim o zaman bilgisayardan whatsabını acmıştım cunku hicbişey soylemez bana bende oyle bakıyordum. Yine boyle gelmesine 10 dakika var. Erkek ismiyle kaydetmiş arkadaşının ismiyle ama kıza tabiri caizse yavşıyor. Kızda en sonunda ayar vermiş ben bekar bi kadınım evlisin kızın var yapma eşin bilmiyor diye kandırma bende kadınım yazmış eşimde doğru haklısın. Ben belatı konuşuyorum farkındayım ozur dilerim gibi kapatmış konuyu ama oncesinde kıza opucuk emojisi atmış işte duğunde gormuş bakışların fenaydı yazmış ben onları okudum bitti herşey resmen cehennem hayatı yaşıyorum burdayım evet cocuklarım icin halası biliyor kuzeni onlara soyledim annesi gibidir halası o buyutmuş neyse konuştuklar ettiler duyunca tabi ben buyuk kavga ettik ama ben ısınamıyorum olmuyor lohusalığım zehir oldu yanaşmak falan istemiyorum hic. Yine kavga ettik ben anneme gittim cocuklarla halasına gonlumu gormuyor demiş. Ne yapayım ne edeyim bilmiyorum buraya niye yazıyorum bilmiyorum. O kadar şiştim ki o kadar uzgunum o kadar yorgunum sevdiğim adamdan bunu yaşamak bitirdi beni.