Merhaba,konu basliginda yazdigim gibi dunya engeli gecme taktigi satin almak istiyorum.Sanirim bugun boyle bir taktik icin satis konusu acilmis ama yetisemedim.Eger yeniden satan yada satmayi dusunen varsa ciddi aliciyim pm ile bana donus yapsin.Uzun suredir calistigim 2-3 kategoriye Dunya engeli gelmeye basladi.Her ne kadar bazi yollarla gecmeyi basarsamda (transparan-cerceve vb.gibi) uzun suredir elde ettigim emeklerin,kazancimin yok olmamasi ve asiri dislike almamdan dolayi kaliteli bir sekilde dunya engeli gecme taktigi satan varsa almayi dusunuyorum.

Kendi evimde kendi isimi yapan birisiyim.Alinan taktigin baska bir kisi ile paylasilmayacaginida garanti ederim ki zaten verecegim miktar kucumsenecek bir miktar olmadigi icin baska bir kisi ile paylasmam imkansiz olacakdir.

Boyle bir kisi cikar ise bende ona bilinmedik ve cok iyi kazandiran 2 adet kategori verebilirim.Sadece bu kategoriden aylik 10k usd gibi bir miktar kazanilmasida gayet mumkun,ustelik telif riski filanda yokdur.

Dunya engeli gecme taktigi satacak yada dusunen arkadas-lar olur ise benimle ozel mesaj ile kontak kurabilirler.Skype uzerindende gorusme yapabiliriz.Butceme gelince herhangi bir limit yok,1000 tl de olabilir 10.000tl'de.Satin alacagim taktigin saglamligina gore fiyat konusunda her turlu anlasacagimizi dusunuyorum.Gerek yuz yuze gorusme ile gerek internet ortamindan odemeyi istediginiz gibi yapabilirim

Lutfen sadece boyle bir taktik-bilgi icin benimle irtibata gecin,kaybedecek zamanim yok.Tesekkurler

@bemonth hocam konunuzu gordum sizede yazdım ama pm kutunuz dolu eğer hala satmayı duşunuyorsanız pm den donuş yapabilirsiniz.