Merhaba oncelikle 15 yasindayim ve lise 2'ye gectim bir coğunuzun benden buyuk olduğunu ve derdime tecrubelerinizle yardımcı olabileceğinizi duşunuyorum.Annem ve babam ben kucuklukten beri ayrı ve babam evli.Ben annem ve annemin bir onceki eşinden olan abimle yasiyorum abim 25 yaşında.Babam zamanında abimle baya bir kavga ediyormuş bir kac kere vurduğu da olmuş bu yuzden ona cok kinli ve surekli hıncını benden cıkartıyor olur olmaz şeylere bağırıyor.Siniri cok ani bir parlayıp bir saat sonra hicbir şey yokmuş gibi davranıyor ama bu aralar iyice abarttı bir kac kere ustume yurudu hatta vurdu.
Babama anlatsam bunları saniyesinde beni yanına alır bana cok değer veriyor ancak babamların ev de yasamaya pek musait degil 3+1 evde amcamlar kuzenlerim vs 9 kisi kaliyorlar ancak ev babama ait ve zaten satmak istiyor ben bu sureci hizlandirabilirim.Babamin eşiyle cook harika anlaşmıyoruz ama bir kac kere bu sıkıntılarımı anlattığımda babamdan gizli bana gel bizle yasa ben sana annelik yaparim demisti.
Annemi seviyorum o da beni seviyor ve coğu olayda beni tutuyor ama yine de bu olaylar beni cok yıpratmaya ve psikolojimi etkilemeye başladı.Babam da diyor sende surekli bi cekingenlik sıkıntı var diye.Bu sene liseye başladım ve okulumda başlarda cok sıkıntı yaşadım ust sınıflarla ama arkadaslarim var okulda ve ortaokuldan arkadaşlarım da var onlara cook değer veriyorum bir yanım ayrılmak istemiyor ama bir yanım da bu olaylardan sıkıldı.Hedefim yuksek tıp okumak istiyorum ortaokulda aklım biraz havadaydı ortalamam 97ydi yine de sınav sonucumda ortaydi nitelikli bi anadolu lisesine yerlestim ama artik derslerime cok daha agirlik veriyorum burs kazanmak istiyorum cunku universitede ve 11-12 de full ders calısıcam.Babamin oralarda da iyi anadolu liseleri var ama alışmam sikinti olur diye korkuyorum bir yanım da yeni insanlar tanımak yeni başlangıclar yapmak istiyor.Sizce ne yapmalıyım?