Merhaba herkese

şu sıra kafamı kurcalayan bı konu var ve fikir almak istiyorum. arkadaşlar ben 22 yaşındayım ve sadece bir tane sevgilim oldu şu ana kadar ve 6 ay civarı surdu.kendisi ile yakinlasmalarimiz olsa bile cinsel anlamda sayilcak hic bı şey yaşamadık.Ben hep evliliğe kadar beklemeyi duşunen taraftayim.sebebi dini olarak değil en az dini duşunen insanlardanimdir belki.ama bu olay benim icin cok ozel ve duygusal acıdan da hissetmek istediğim bı durum ve o yuzden beklemek istiyorum.fakat problem şu ki etrafımda olan bı kac şey bu yuzden beni kotu hissettirmeye başladı.arkadaslarimin coğunun sevgilisi var ve yaptıklarından bahsediyorlar sevgilisi olmayanlar olsa yapicaklarini soyluyorlar ben kendi fikrimi soyleyince geri kafalı,yobaz konumuna getiriyorlar beni.Veya sevgilimden ayrıldıktan sonra bı kac flort dyrumum oldu ve hepsi lafı bı şekilde oraya getirip cinselliğe yanasmadigimi anlayınca konuşmayı bıraktılar ve hatta kezban iması yapanlar oldu.Aralarindan bir tanesi o kadar acık vs giyiniyorsun da boyle namuslu rolu mu oynuyorsun dedi mesela.Burda beni yanlış anlamayın asla başkalarının yapmasına karşı gelicek ya da bu yuzden onlar hakkında kotu dusuncek bir insan değilim .bu nasıl benim icin ozel bir şey ise başkaları icin yemek yemek kadar ihtiyac duyduğu bı şey belki ya da evlilik kavramına inanmayan ve o yuzden umursamayan biri belki.tabiki boyle duşunen herkes istediğini yapmakta ozgur. Bu durumlar bana ister istemez gercekten bakire kalmak evliliğe kadar beklemek kotu bı şey mi oldu artık sorusunu getiriyor kafama.kendime guvenim duştu ilişkiler konusunda bu yuzden.cinsellik tercih etmediğim icin erkekler hep beni birakicakmis gibi hissediyorum.sizce ben mi gercekten geri kafalı duşunuyorum yoksa hep etrafımda yargilayici insanlar mı var? Bu arada dediğim gibi her turlu dusunceye saygım var.bi insanın kalitesini ve kalbinin iyiliğini belirleyen şey cinsel hayatı değildir sadece kendim ozel bi an bekliyorum