[CENTER]Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır bu foruma uyeyim ve uyeliğimin ilk gununden bu gune kadar hep piyasayı takip edip ticaret yapmaya calıştım. Beni sevenler, sevmeyenler ve tanımayanlar olduğunu bildiğim gibi işleri bırakmam gerektiğini de biliyorum. Kendimi akademik duzeyde geliştirmem icin universiteye gitmem gerekiyor sadece boyle kalıcı olabileceğimin farkındayım ancak yaşıtlarıma gore cok gerideyim cunku onlar ders calışırken ben buralarda calıştım. Amacım duygu somurusu yapmak değil zaten bugunden sonra bir daha foruma girmeyeceğim cunku işin sonuna geldim takdir edersiniz ki universiteye gitmeden pek de yaşanılmıyor bu ulkede. Dolayısıyla elimdeki tum sistemleri satıp ozel ders paramı cıkarmaya karar verdim ozel ders cunku bir yerlerden ders almadan imkanı yok yetiştiremem onlarca konuyu. Tum bunlardan oturu destek olmak isteyen birileri olursa gercekten makbule gecer bu yuzden aşağıya banka bilgileri ile PayPal hesabımı da bırakacağım.

Satılık sistemler;
*1.5k organik(ortalama +300 takipcili) userli TT paneli.
*DM virusu.
*Oto RT-FAV scripti.
*Şifre değiştirici, Suspend kontrol ve Official API bot.
*TweeTools kaynak kodları ve tum hakları.(Satış TweeTools v1.2 - Hesap Acıcı(Profil Resimli, Mail Onaylı), Hesap Doldurucu, Mention Bot, API Bot)
*InstaGT kaynak kodları ve tum hakları.(InstaGT v1.5 - Instagram Geri Takip, Beğeni ve Reklam Botu)
*Facebook Oto Poster kaynak kodları ve tum hakları.

İletişim;
PM