selam kızlar ,
benm gorumcem herseye karısır yani merakından mı bilmem.. Surekli sen bşy sormadan bak bu bole su sole fln der durur sıkıntı yok kendi kendine yapıyor sonucta bana da gosterıyor.. Tek sıkıntı bir şey alındıktan snra yada karar verildikten snra esyaya surekli olumsuz yorum yapması bu da beni rahatsz ediyor moralimi bozuyor.. sormadan her şeye atlayan tiplerden yani.. bizim evde de var halam gibi.. karısmak gibi olmasın ama diye baslayan cumleler fln.. Nisanlım eniştesi kızkardesi beyaz esyayı almaya gittiler kızkardesı bana soylediğinin aynısını magaza da da soylemiş ortaya soyler gibi işte inox leke tutar vs o anda da nişanlm bu konuyu kapatsak mı artık kullanarak pişman olmak istiyoruz belki demiş.. Konu kapanmış..
Kızkardesı gelinliğin resmini cekmediniz mi ben ona model gostermiştim demiş. (Aslında belirli bir model yok yani 2 gelinliğinn birleşimi bşy olacak dolayısıyla oyle modeli tam belirleyecek resim de yok..)
Nişanlım o anda kızkardesıne ;
kızkardesi : Resmini cekmedin mi dedi bende
Nişanlım : Gerek gormedim beğendik
Nişanlım: Supriz olsun herşeyi gormek olmaz dedim.
Keşke terslemesydin dedim yalnış anlayacak dedim.. Anlamaz kendi gorumcelerine kızıyor aynısını yapmasın dedi. Bir şey begenildikten snra alındıktan snra olumsuz yorum yapılmaz dedi. Kullanacak olan biziz. Ben de uzatmadım ama uzuldum acıkcası.. Kız benden bilecek muhtemelen..