Herkese iyi akşamlar, gercekten bir derdim var arkadaşlar umarım buradan bana yardımcı olabilecek yorumlar edinebilirim

İşyerim kağıthane civarlarında, 35 km mesafede oturuyorum.İşe gidip gelmeyi artık bunyem kaldırmağı icin işyeri yakınlarımda 1+1 eve cıkmaya karar verdim.Ben karar verdim de, goklerden gelen bir karar vardır...

Kış mevsiminden beri bakıyorum aslında ama 1+1 evlere 1.400 - 1.500 bayılmak cok fazla geliyor... Zaten duşunduğum konumda duzgun olupta 1.300 altında ev yok...
Başlangıcta ailem de biraz destek olacaktı fakat işler ters gidince kendi dertlerine duştuler doğal olarak, bu işte tek başımayım.Bir suredir ilanları tarıyorum,makul gorup beğendiklerimi cıktığı gunden 2 gun vs sonra gorup arıyorum mesela hop!tutuldu, kapora gelecek vs. diyorlar nasıl bir hız bu insanlar hazırda bekliyor herhalde ya da paraları cok

arkadaşlar aranızda tek başına yaşayan var mı? Aylık giderleriniz ortalama ne kadar? Başlangıcta kapora, emlakcıya para, depozito, nakliyat vs. biliyorum buyuk ihtimalle bunar icin kredi cekerim..
Ama sonra normale donduğumde gecinebilir miyim, siz nasıl hallediyorsunuz? Şimdiden teşekkur ederim..