Merhaba.
Boşanma durumum var. Mal paylaşımı ile ilgili bir şey kafamı karıştırıyor. Şimdi biz evlendiğimizde eşim maaşla calışıyordu ozelde. Biz 2017 ve 2019 da Avm de 2 Stand actık eşimle. Sonucta kiralık yer. Ama belli bir gelir sağlıyor. Calışanlar falan var. Sonucta mesela devredilse her biri 150bin civarı devir yapılır tam emin değilim. Ee icinde urunler varTabiki devam eden kredi odemeleri de var. eşimin uzerine bu arada.

Şimdi biz ayrılınca benim onlarda hakkım oluyor mu olmuyor mu? eşim olmadığını soyluyor ama bence nasıl ev alınınca hakkım olduğu gibi, onlarda da hakkım olduğunu duşunuyorum. Cunku benim de param girdi icine. Acılışına ben de katkıda bulundum. Kaldı ki bulunmasaydım bile hakkım olduğunu duşunuyorum.

Eşim onlarda hic hakkım olmadığını soyluyor. Ben ise hakkım olduğunu duşunuyorum. Anlaşmalı ayrılmak istiyoruz ama bunlarda hakkım varsa eşim vermeyeceği icin anlaşmalı değil cekişmeli dava olacak. Arada az bir fiyat farkı cıkarsa bile anlaşmalı ayrılırım uğraşmamak icin. Bana yardımcı olur musunuz?