Herkese hayırlı akşamlar.
Cok uzun yıllardır tanıdığım bir arkadaşım var. Asla uyuşacağımız biri değil ve başkası olsa coktan arkadaşlığımı kesmiş olacağım biri. Ancak yaşadıklarından dolayı ona kızamıyorum. Daha doğrusu arada bir goruşur dediklerine aldırmaz gezmeme bakardım. Ama artık soyledikleri ve yaptıkları beni oyle sinir ediyor ki nasıl davranmalıyım size sormak istedim.
Bu arkadaşım kimseye sormadan 2 ayda tanıdığı biriyle evlendi. Tabii ki mutlu olmadı. Bana surekli anlatır durur. Anlatır anlatır yalandan 1 soru sorarım, canm o benim ozelim der.
Bana o mesaj atar ama kendi mesajlarını silip eşine o bana mesaj attı diyormuş. Bir keresinde bana durup dururken canım musait değilim sonra konuşalım yazdı. Kocasına boyle gosteriyor.
Annesinde bile kalamıyor neymiş evli kadının annesinde kalması ayıpmış. Benimle alakası ne, bir alakası var ama uzun hikaye.
Hamile arkadaşıma ilgi gosterince ay ben de hamileyim galiba dedi. Sonra da pko olduğunu soyledi kocası da cocuğun olmuyor diyormuş.
Bunlar neyse gecen gene yazdı. Ve konuyu cocuğa getirdi. Bana direkt "hamile değil misin?" diye sordu. Ki kendisne sorulsa kıyameti koparır. Ve sorunun olumsuz olması da tuhaf.
Her neyse yine yazdı birkac gun sonra, canım ben cocuk istemiyorum kimse soramaz karşıyım cocuksuz daha iyi falan dedi. Ben de dedim ki yaa bu konu nerden cıktı? Kusura bakma ya alışkanlık dedi
Bana da emir verdi bak hamile olursan soyle hatta duşunursen bile soyle ben sana erken mi değil mi soylerim. Ben senden once evlendim benim once olması gerek senin sıran var miniğim yazmış
....
Son damla da benim mesleğim kamuda olan biri meslek. Ben istesem o mesleği olurum hemen şimdi yazmış. Oysa ben uni kazandığmda ayy memur mu olucam 3 4 bini napayım ben 20 milyar alırım diyordu. Şu an işsiz
Bu arkadaşa nasıl yaklaşmalıyım?