Merhaba Arkadaşlar
Farklı projelerim var ama zaman konusunda cok sıkıntı yaşıyorum, uzun sure PC de olamama rağmen cok sayıda kanala ihtiyacım oldugu icin yetiştiremiyorum ve planlarım aksıyor.Bu aksamaların onune gecmek ve projelerimi daha sağlıklı yurutebilmem icin video yukleme hizmeti almak istiyorum.
Video yuklemesi yapılacak kanallar benim tarafımdan yeni acılıp verilecektir.Kanallara yuklenecek videolar ve katogorileri verilecek, bu işlem icin zaman kaybı yaşamanız engellenecektir.Videoları bot ile yukleyebilirsiniz, yanlız Videoyap botu kullanmanız tercih sebebidir.Kanallarda video sayısı asğari 150, azami 200 olacaktır.Bu sayılar para kazanması acılmış sorunsuz videolar sayısıdır.Yuklenecek videoların sureleri kısa ve uzun karışıktır bu bilgiyide paylaşayım.Kac kanal yapılacı hakkında şuan sayı veremem ama en az 500 kanal
şuan hedefimdir.
Odeme pay-pal ve akbank hesabına yapabilirim.Teslim edeceginiz kanalların parasını gunluk ya da haftalık olarak odemeyi oneriyorum.Odeme konusunda yukleme yapacak kişinin onerisine uyabilirim.Benim duşuncem bu yonde.
Konu ile ilgilenen arkadaşlar PM atarlarsa detayları, fiyat ve odeme konusunu goruşebiliriz.
Saygılar.
Surekli Video Yuklemesi Yaptırılacak.
İş Arayanlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İş Arayanlar
- Surekli Video Yuklemesi Yaptırılacak.