Forumda cok canavar arkadaşlarımız var ve cok guzel fikirler var ama bu fikirler veya bu insanlar bence tam anlamıyla birleşemiyorlar ve ben en azından şimdilik ufak bir ekiple yola cıkmak istiyorum. Umarım başarılı oluruz ve başka arkadaşları da teşvik ederiz. Gelelim konumuza.
Başlıkta da belirttiğim gibi 2 veya 3 kişilik bir ekip kurmayı duşunuyorum. Fikir olarak youtube+web sitesi'nden gelir sağlayacağız. 1 Arkadaş youtube kanallarına bir arkadaşta web sitesine bakacak. Veya iki işi de yapabilirim diyen varsa o şekilde de calışabiliriz.
Ben ise yatırımı yapacağım. Yani siteye alacağımız domain bile zaten nereden baksanız 300 TL'ye yakın bir para. Host+tema masraflarını da ben karşılıyacağım. Ek olarak sitemizin yukarıya cıkması icin tanıtım yazısı , link vs. falan da alacağım. Sizden tek istediğim beraber guzel bir şekilde kazanalım.
Kazanc olarak %60 - %40 duşunuyorum eğer 3 ortak olursak %50-%25-%25 olarak paylaşabiliriz. Şunu eklemek istiyorum. Verdiğim oranlar duşuk gelmiş olabilir lakin eğer oturtursak cok guzel paralar yiyebileceğimiz fikirlerim var. Yani buyuk paralar donduğunde oranların pekte bir onemi yok.
Calışacağım arkadaşların nitelikleri ;
* Universiteye gecmiş veya bitirmiş olmalı. (Liseli kardeşlerimin bu projeye vakit harcayarak derslerinden geri kalmalarını istemem. Ben zamanında eşşeklik ettiğim icin bu maddeyi ekliyorum.)
* Sorumluluk sahibiyseniz her gun bilgisayara gecmenize gerek yok.
* İstanbul icinde yaşayan veya cevre illerde.
* Guven verebilecek. Bir insanla nasıl konuşmasını bilecek.
Ve şunu da belirtmek istiyorum. Bu projeye başlayacağım arkadaş veya arkadaşlar bu projeye cok ciddi bir iş gozuyle bakmamalı. Cunku,eğer iş gozuyle bakarsanız belirli bir yerden sonra sıkılabilirsiniz. Sıkılmamanız adına bu projeyi bir hobinizmiş gibi gorun. Eminim yapacağımız beyin fırtınaları sayesinde guzel şeyler ortaya cıkacaktır.
Aklımdaki fikirleri sadece yuz yuze goruşeceğim arkadaşlarla paylaşacağım. İstanbul - Maltepe'de goruşmek isteyen olursa goruşebiliriz. 1 cay ısmarlarım size

Edit : Konuya cok yoğun derecede talep var arkadaşlar. İşte bende bundan bahsediyordum. Bu kadar başarılı , azimli insan varken solo calışmak doğru değil. Bir kac kişi birleşip projelik fikirler yaratabilirsiniz.