Evet, once eşimle o caba gostermek istemediği icin, ama ayrılmakta istemediği icin iki ev arkadaşı olarak kalmaya karar verdik. Darbe 1.
Doğumdan sonra bebeğim yoğun bakımda yattığı icin uzuntuden sutum gelmedi, gelende 3-5 damla(her yolu denedim) olduğu icin 3 ay emzirebildim. Bunu cok icime dert etmiştim ama bir şekilde atlattım. Benimle aynı zamanda doğuran arkadaşım da kendi sutunun kesildiğini artık emzirmediğini soylemişti, neyse bir ortamda karşılaştık 1 yıl aradan sonra, 2 yaşına gelecek bebeği alıp emzirmeye başladı, bende garip garip bakınca, eee şeyy ımmm, aslında hic sutumde yok ama yinede emziriyorum, diyince bir kaldım. Bu arkadaşım nazara cok inanır ve muhtemelen bende olmadığı icin nazar edeceğimi duşundu. 2
Calışmıyorum şuan, calışan bir arkadaşım gecenlerde eşi benim yaptığım bir yemeği cok beğendiğini soyledikten sonra birden, ben yemek yapmayı bir başarı olarak gormuyorum benim hayatım başarılarla dolu,kariyerimin en parlak olduğu noktadayım, dedi. Ki bu en samimi olduğun ve sevdiğim arkadaşımdı. (Ameliyat hemşiresi) 3
Cok sevdiğim ama bebeği olmayan arkadaşımla pandemi oncesi buluşup yemeğe cıktık. Yemekten sonra eve gidip test yapacağını soyleyince bende, merak icindeyim mutlu haberini bekliyorum, dedim. Negatif olduğunu soyleyen bir mesaj attı. O gunden sonra da hic mesaj atmadı 4 ay oluyor. Başka bir arkadaştan oğrendim. 4 aylık hamile imiş. 4.
Evet, diyeceksiniz ki, ya sorunlu insanlar sana denk geliyor yada sen birşey yapıyorsun. Gercekten merak ediyorum ne yapıyor olabilirim? Yada insanların hep bir dibe batma donemi olur, ondan sonra gelecek gunler daha guzel olur falan. Oyle bir donemde miyim? Lutfen bunlar kırılacak şeyler demeyin cunku ben bu arkadaşlarımı hep cok sevdim ve onlara karşı acık ve samimi oldum. Şuan hepsine rest cekip goruşmeyesim var.
Akıl verin bana! Baştan mı başlayayım? Bambaşka bir insan mı olayım? Aşırı verici olmayı mı bırakayım? Uzaklaşayım mı? Yada duşme vaktim geldi mi artık?