Arkadaşlar coğu konuda az cok bilgi sahibi bir insanım. Tecrubeli olmadığım konularda ise cabuk kavrar ve rahat bir şekilde o işi yapabilirim. Size hicbirşekilde sıkıntı cıkarmam. 24 Yaşındayım. 7/24 pc başındayım

Neden iş arıyorum : Başlıkta da belirttiğim gibi titiz calışan bir insan olduğum icin Youtube'dan iyi ve sabit gelirler tutturma amaclı olarak acele etmiyorum ve sağlam adımlarla ilerliyorum. Cok fazla kanal acmıyorum, aylardır tek bir kanal ile calışıyorum. Bunun sebebi her kanalımın sağlam olması ve cok iyi gelirler bırakmasını istememdir. Yuzlerce kanal yerine 10 adet sağlam kanalla calışmayı tercih ediyorum şimdilik.

Mail İşi : Cok temiz mailler acabilirim. Bilgisayarımda DeepFreeze kullanıyorum ancak titiz olduğum icin buna rağmen 2 adet cerez ve kalıntı silme aracı kullanıyorum. (CCleaner,Revo Uninstaller Pro) Ek olarak taracıyının kendi temizleme aracını kullanırım. Mail acarken IP yenileme ve mac adresi değiştirme yapıyorum. Tarayıcı gizli sekmelerini kullanıyorum. Telefon onayı istediğinde telefon onayı yapabiliyorum. Gercek isim ve soyadları kullanırım ve cok guclu şifreler oluştururum.

YT Kanal İşi : Temiz ve gercek kanallar acabilirim. Yukarıda anlattığım şekide mail acarım daha sonra youtube kanalı oluştururum. İsteğe gore kanal resmi, kapak resmi, G+ profili duzenlemeleri, para kazanma ozelliği acma, isteğe gore iclerine ozgun videolar atma, +15 telefon onayı yapma, isteğe gore alt kanallar acma vs.

Video İşleriniz : İsteğinize gore videolarınızı editleyebilirim burdaki koşulları kendiniz belirlersiniz. İsterseniz bir vds verirsiniz bana ve ben burda hem videolarınızı editlerim hemde kanallarınıza atabilirim duzenli olarak. Bu işlemler coğaltılabilir siz yapmamı istediğiniz işi soyleyin ben yapabileceğim birşeyse size bildiririm.

Sosyal Ağ : Facebook sayfa editorluğunuzu veya fake profillerinizi kasma işlemlerinizi yapabilirim. Bunun sayısının bir onemi yok. Facebook'dan herturlu anlarım. Cok yoğun yaptığım bir iştir. Aynı şekilde twitter ve diğer sosyal sayfalarınızda iş yapabilirim.

Diğerleri : Tum bunlar dışında makale, site editorluğu, blog, satış işleriniz, iletişim işleriniz, forum ve reklam işleriniz... Aklınıza gelebilecek her işi eğer uygunsa yapabilirim. Siz bana soylersiniz şu şu iş var diye bense yapıp yapamayacağımı sizlere soylerim. Asla yapamayacağım bir işi yaparım diyerek sizi zor durumda bırakmam.

Arkadaşlar guven sağlamak icin sizlere her turlu iletişim bilgilerimi vs verebilirm. Onun dışında anlaşma sağlarsak ev adresime kadar verebilirim. Asla guven problemi yaşamayacağınız bir insanım. Sizlere hic sorun cıkartmam. Her şeyi cabuk kavrar ve hallederim. Bir iş teslim edilmesi gerekiyorsa gerekirse 2 gun uyumam yinede o işi teslim ederim. Asla mahcup duruma duşmem ve sizleri mağdur etmem. Fiyat konusuna gelirsek: Ayda bin tl kazanmaya ihtiyacım var. Bu biraz fazla gelebilir size ancak buna gore iş yaptırırsanız bana bir problem kalmaz. Yani normalde asgari ucretle calıştırdığınız birine verdiğiniz iş yukunun kat kat fazlasını bana verebilirsiniz. O yuzden bin tl diyorum. Yani beni alın kullanabildiğiniz kadar kullanın Tabi bu konuda ısrarcı değilim ancak dediğim gibi cok iş yaptırabilirsiniz ben sıkılmadan yaparım ama karşılığınıda almak isterim.

İletişim icin konuya mesaj bırakabilirsiniz veya pm atabilirsiniz.